IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Vittu tätä flunssaaTiistai 18.04.2006 14:09

Ärh pitihän juur tälle viikolle tämä helvetin flunssakin sitten iskeä, kokoaika räin, kurkku tuntuu omituiselta ja yskin. Ja pitihän tämän flunssan tulla juuri silloin kun on melkoisesti vastuuta töissä tällä viikolla.

Muutenkin mietityttää paljon asiat, miten saada exä pois mielestä ja varsinkin unista, miten saada elämästä otetta? Miten päästä eteenpäin mitenkään, kaikki tuntuu niin usvaselta. Pitäisi yrittää tehdä asioiden eteen jotain mutta miten pystyy kun voimat eivät riitä?

Miten voisi uskaltaa rakastaa enään? miksi sitä haluaa löytää rakkautta vaikka riski on aivan mielettömän suuri että joutuu kärsimään ja pettymään? mikä kamikaze rakkaudessa minä oikein olen? Ehkä en ole kokonainen ilman rakkautta.

Mutta sen ainakin teen että enään en alistu toisen jalkoihin, sitä on tullut koettua liikaa ja mitä sekin on tuonut? ei mitään, jättämistä jokatapauksessa. Kiltti olen mutta minullakin on myös rajani.

Tänään sitten onkin tasan 8 kuukautta kun minut erotettiin suhteesta ja HYVIN pikkuhiljaa tässä on jotenkin eteenpäin menty....mikä ei ole paljoa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.