IRC-Galleria

raitasukka

raitasukka

menos s1en1d44 metsää ^^

=)Sunnuntai 16.11.2008 22:42

olin hienosto partyissa with noona. pöllittii sielt lasit jotai alkomahoolia ku ne oisvarmaa alkanu saarnaa jos oltas juotu siel jotai. siis kirjaimellisesti pöllittii, kun otettii ne lasitki =DDDDD ennen kaikki on tullu kyselee kaikkee mut tuol ei kukaa vissii tunnistanu mua enää : DDDD dasdas.
siis hohhelihoi mitä porukkaa siellä. niiden jutut. istuttii sellasten meit joku 10vuot vanhempien leidien kaa samas pöydäs ja meinas äässi repee niiden jutuille. ne on kaikki jotai kirkkokuoro laulajia.
sit kaikil siel oli rahaa ku roskaa mut ne ei oo yhtää tyylikkäitä. ostaa kalliit vaatteit mut tosi rumii. niiden pitäs olla sellasia muotimammoi =) niiden pitäs mun mielestä näyttää esim silt ku Lauri Waring ( oc:n täydelliset naiset ohjelmasta, se on must niist naisist muutenki paras ) ja ne tyttelit siel ei tosiaakaa oo mitää paris hiltoneita vaikka niiden kuuluis ku niil on massii =D

mut sit löydettii seuraa. tai siis se löys meijät ku muutamat pikku kakarat tuli meijän luokse ^^ niiden kaa oli kivaa hahaaaa =D sit ne jotai pelleili ja toinen tuli "halaa" mua ja toinen noonaa ja kolmas viel siihe välii ja sit niiden vanhemmat naureskeli siellä, näin meinaa hahaa =D siis ei niiden tarkotus olla halata vaan et me ei saatu nähä ketää tai siis niitä ku ne leikki jotai kivaa juttuu =)
sit se ketä siel juhlittii laulo oopperaa siel ja silloki meinasin tippuu tuolilt. tai no me istuttii portail eteises =D mulla on hienoja ääni leikkeitä siitä ja muista lauluista.

sit mun pitäs tietää sielt tyylii kaikki ku kaikki on jotai meijä perhetuttui mut en kyl oikee tie mist me ne tunnetaa : D tänääki selvis mistä tunnetaa se perhe kenen tytön juhlat ne oli ja oon tosiaa koko ikäni ne tuntenu. ainii se niiden lapsi valmistu teologian maisteriX vai mikä hitto se oli. siit tulee pappi siuntion seurakuntaan tai jotai ::::::::::::: D khuuul

ens kerral ku on jotkut tollaset nii pitää ehdottomasti ottaa noona mukaan =)


psst noona. muokkasin niitä laseja mitkä otettii. niissä lukee nyt hienot tekstit. otan kuvan niistä joskus =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.