IRC-Galleria

Laita soittimesi sufflelle ja kirjoita biisi jokaisen numeron perään alle/ Mitä kukin numero ja sen perässä oleva biisi kertoo sinusta::

1. Tällainen sinä olet ihmisten silmissä: Shakira - Whenever, wherever

2. Tällainen sinä olet oikeasti: Madonna - Sorry

3. Tämä kuvaa ensimmäistä rakkauttasi: Moulin Rouge - Zvezde '99 (??? ensinnäkin mikä tää teknobiisi oikein on? teknorakkaus?)

4. Tällaista on elämäsi on tähän mennessä: Muse - Time is running out

5. Tällaistä se on nyt: Rammstein - Feuer und Wasser (tuli ja vesi; tulee mieleen Bukowskin Burning in water, drowning in flame... olen sopeutumaton ihminen keskellä elämääni)

6. Tällaistä se tulee olemaan jatkossa: Yurtseven Kardesler - Canin Ciksin (hmm, turkkilaista maskuliinikaihoa... olen sanaton :D )

7. Tämän kappaleen sanoma on muuttanut sinua jotenkin: Liekki - Tuletko niin kuin öinen maa (sori, mutta olen ihan liian perverssi ihminen tulkitsemaan näin hienon kappaleen todellista merkitystä ;D )

8. En todellisuudessa pidä edes tämän kappaleen esittäjästä: Jimi Hendrix - Fire ("pannaan puita sun kaminaas!" :D tää biisi on kyllä upea, on mulla muutenkin Jimin musaa, mutta sitä harvoin kuuntelen.... ehkä sitten niin)

9. Tämä kappale edustaa täydellisesti sinun musiikkimakuasi: Olavi Virta - Kuolleet Lehdet (Olavin ääni on huumetta! mutta ehkä tämä musatyyli pelkästään ei selitä kokonaismakuani. hieno biisi kyllä)

10. Tämä kappale tulee olemaan sinulle vielä tärkeä, syystä tai toisesta: The Darkness - Friday night

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.