IRC-Galleria

rianna

rianna

available@facebook :D

huhTiistai 15.04.2008 17:18

Olen varmasti maailman paras pommiin nukkuja. Eero ehti käydä töissäkin herättelyjeni välissä :D Noh, en nukkunut kuin 8tuntia liikaa. hupsi. Toivottavasti opet ei suutu, kyllä nimittäin vituttaa aikalailla.

Perjantaina oli mukava päivä, löysin kierrätyskeskuksesta housut ilmaiseksi! Liian lyhyet ehkä, mutta teenkin niistä caprit! itse asiassa eilen kun oli hyppytunteja, tein niitä melko paljon, ja niihinkin tulee mustaa pitsiä :D Perjantaina kävin myös nolaamassa itseni koko kaupungin edessä, virkistävää :D no ei, kaverini sanoi että ei oo pokkaa laulaa ismo alangon taiteilijanelämää, ja palkaksi saisin vielä yhden siiderin. No voi kuulkaas, olihan se pakko :D nauratti ja hävetti, mutta ei sitä voinut kun täysillä vetää :D Lauloin myös pitkästä aikaa kaikkea muutakin kivaa, ja olin rohkea!

Viikonloppuna näin myös unta mekoista, joten heti herättyäni piti huutaa että äkkiä paperia kynä! Äääntähän ei oikeasti juurikaan lähtenyt :D Myöhemmin kun katsoin piirtämääni mekkoa, olin kuolla nauruun, oli se niin vinossa ja mutkalla! mutta onneksi piirsin, sillä ihan hyvä idea siitä sotkusta kuitenkin selvisi, pitäisi päästä kangaskauppaan... Hei eerohan on mulle hamekankaat velkaa! Wohoo!

Eilen sain hypyllä myös ylettömän söpön tunikamekon valmiiksi, rusetti vaihtoi paikkaa taakse ja sen keskelle tulee vaaleanpunainen nappi. Pitää ensin käydä ostamassa se. Ja vähän lisää mustaa pitsiä, nyt tarvitsen sitä ihan oikeasti niihin capreihin! Ainiin ja caprit kaipaavat myös nappeja. Toivottavasti nappiamalian mummolla olisi jotain ihanaa... Toivottavasti se on tilannut lisää mustaa pitsiä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.