IRC-Galleria

rianna

rianna

available@facebook :D

Ah eräjormaSunnuntai 04.05.2008 17:47

Huhhuh. Tautinen krapula paranee ihan selvästi vain kapuamalla saukkovaaran laelle jonnekkin uppohangen ja mudan välimaastoon! No ei, oli tosi kivaa käytiin paistaa makkaraa ja minä kärryytin tomaatti-mozzarella- kumipitsaa; nam. Oli vain hiukan saatanallista kivuta sinne, vaikka matkaa oli ehkä 500 metriä :D Koirat oli ihania <3

Krapulanhan sain vahingossa.
Menin ihan kiltisti vain yhdelle ballsin terassille....
Sitten ostin toisen... (anteeksi eero osti)
Kävin generaattorilla poikain kanssa kattoon out of tunea ja jutskaileen yöpaikkajutuista, sillä toinen bändi oli tulossa meille yöksi. No eero oli ostanut kaljaa ja kiskoin niitä sitten muutaman... Ja lähdin takaisin balssille maiun seuraan! Sittenhän siinä kävi niin että join kuin sieni ja oli backtagella ja bepopissa ja en siltikään maksanut yhtään mistään yhtään mitään.
On se joskus sitten mukavaa olla nainen :D

Krapulahan olisi lienee ollut aivan saatanallinen jos en olisi pyytänyt anoppia (!) tuomaan aamusiideria :D

Vappuna sentään olin ihan ihmisiksi. Meikkasin kaikki ja join vähän, syötiin iiiihania ruokia, etenkin salaatti ja lohirullat, nam! Illalla hieman sitten piti teineillä, jäätin kakan kanssa nääs kaupungille kattoon mikä se meininki siellä nykyjään on... No olihan siell' porukkaa ja ymsyms... Ei vaan tunnettu ketää :'DD ehkä se on jo luovutettava nämä teinihaaveet :D mentiin sitten ballssille jossa osallistuin vahiongossa limbokisaan :D Katja muuten voitti sen ja sai vapaavalintaisen paidan pahiksesta! Aika hyvä palkinto.

Ai ai huomenna menen luovuttamaan verta, vihdoin on kulunut puoli vuotta viimeisimmästä lävistyksestä.
Sitten menenkin ottamaan sen tatuoinnin.... hui saatana. Pelottaa. Apua...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.