IRC-Galleria

JESJESJESJESJES!Maanantai 05.03.2007 11:03

Tamma voitti Rovaniemellä lähtönsä!

Kyllä minua niin jänskätti täältä koneelta katella ja lähön jälkeen tuli oikeen tippa linssiin. Muut omistajat oli paikalla ja kovin tyytyväisen kuulosia olivatki. Ensimmäisen lähtöyrityksen jälkeen olin epätoivon partaalla kun tamma laukkasi heti voltista. Onneksi Jaara kontrasi ja luotsasi tamman seuraavilla yrityksillä ravilla reissuun.

Isi oli ehtiny antaa ohjeiksi ainoastaan, että sisärataa ei tartte näyttää ja että pitää ohjat kädessä. Jaara oli lähdön jälkeen sanonu ihmetelleensä että onkohan pakko koko matka ajaa kolmatta rataa:D Ensimmäisen kurvin pidättelin täälä tammaa (ja huusin, ettei ole kiire) kun Jaara ajoi kolmatta rataa kohti kärkeä. 500 metrin jälkeen Kultanen oliki jo keulassa ja tuli korvat kiinni maaliin. Jaara oli kehunu vahvan tuntuseksi hevoseksi ja luvannu ajaa viikon päästä Oulussa stayercupin karsinnassa.

Laukkapeikko ei kuitenkaan ole poissa kun siihen ei oikeastaan ole mitään varsinaista syytä miksi laukkaa. Koelähön uhka on vieläki ilmassa, mutta eihän se auta ko yrittää. Se kun on kilpahevonen niin sillä on vain ajettava kilpaa=)

Koko kalusto onki nyt sitte kautta alottelemassa. Toinen puoli kalustosta ilmotettiin tänään Pelhon ravhein. Eli Roope lähtee sinne harjottelemaan ens sunnuntaina. Ja kun Kultanen on maanantaina Oulussa (jos pääsee matkaan), niin treenare ja pohjosessa "lomaileva" Kultasen osaomistaja pääsevät heti kerralla taas raviurheilun makuun. Mulla on managerina hyvä vaan soitella täältä etelästä ohjeita:D

Mieluummin olisin paikanpäällä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.