IRC-Galleria

Ei mopolla mahottomia!Lauantai 10.03.2007 16:05

Papan mopo on tännään siis Pello racewaylla tulessa. Pikkupoika on ensimmäistä kertaa niinkö oikeasti spurtilla. Ja on sitte arvottu voltin vetäjäksi... Olishan siinä niitä vanhempia ja enempi pyöriteltyjäki ollu laittaa ykköspoorille. Noh, toivotaan että ropponen esittää viksua ja on edukseen.

Mie jouvun taas vaan puhelimien välityksellä osallistuun. Huolettaa vaan vähän ko sekä treenari että hoitaja ovat puolikuntosia, toinen ollu eilisen syömättä ko ei mikään pysy sisällä ja toisella on lepopulssi melkeen toista sataa. Toivottavasti ne saa sielä hevosen valjaisiin ja ratalle=)

Tamma onkin rankan tehtävän eessä maanantaina Oulussa. Ylisarjassa pakilla ja pitkä matka=/ Matka sitä ei tosin haittaa, tyty jaksaa kyllä pusertaa tasasta vauhtia=) Onpa sitä silti tipsattu, mutta Oulusta ei ole meille jääny koskaan muuta ko paskaa käteen. Toiveikkaana, mutta nöyränä pysytään. Laukka on pahin vastustaja, se jos selätetään niin ollaan voittajia vaikka jäätäs ilman rahoja. Saas nähä minkämoinen keli sinne sattuu ja onko rata edes ajettavassa kunnossa...

"Golden Girl S (15) palasi tauolta hyvässä vireessä ja voitti vaivatta. Tamma on vahva ja tehtävän pituus sille etu. Lähtöpaikka on huono ja Oulun kaarteet saattavat olla sille jonkinasteinen haitta."

Jaaraki oli kommentoinu: "Golden Girl S (L4/15) teki hyvän vaikutuksen minuun Rovaniemen startissa. Se voi pystyä pärjäämään samanlaisena näinkin heikoista asemista, kun matka on pitkä."

Samanlainen kai sen pitäs olla, toivottavasti Rovaniemen startin jälkeen parempikin kun sitä ennen oli taukoa alla. Startin jälkeen oli kuulemma vielä menohaluja eikä ollu juuri puhallellu. Muttamuttamutta, mie en suostu oottaan vielä mittään. Vasta sitte kun on viis hyväksyttyä juoksua taulussa (heh, optimismia ilmassa "sitte kun" eikä "sitte jos").

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.