IRC-Galleria

Kenen vika?Tiistai 27.03.2007 12:11

No niin. Treenari otti nyt pienen harkinnan jälkeen syyt niskoilleen. Soitti mulle lauantaina ja vaikeasti pääsi sitte asiaan... Olis kuulemma pitäny käyttää eestäki kengät pois ja lyhentää vähän etusta. Ja taakse se oli alumiinien tilalle laittanu rautakengät, "eihän niissä nyt paljoa ole painoeroa". Mie nauroin ettei kannata murehtia, ko ei varmasti ollu viiminen kerta ko tuo laukkasi=) Isä meinasi nyt sitte ottaa tästä opikseen. Ainaki tehokas opetus ko sillä oli kuulemma tuhatkruunuset sielä leijailleet taivaan tuuliin silmien eessä:D

Jaaraki oli sitte halunnu isiä porisuttaa Tornion raveissa. Oli kuulemma ihmetelly, että mistä se laukka johtu ja isi oli sitte silleki tunnustanu, että hänen niskoilleen voi laittaa. Samalla oli kysyny että ajaako Jaara taas Valtra-karsinnassa ens kuussa ja se oli tuumannu että ilman muuta.

Hieroja käy tällä viikolla mulkoilemassa tammaa. Vieläkö sais jonku ratsastaan niin olispa buenoa. Pittää vissiin minun joku vapaapäivä käyä vaikka lenkoneella mutka tammaa liikuttamassa, purkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.