IRC-Galleria

Olihan se=)Sunnuntai 29.04.2007 19:30

Kova reissu oli taas tammalla. Reilu kierros ennen maalia kolmannen kiertoon, suosikit Follow Me At Once ja Prime Hornline vuorotellen keulassa. Olin ihan varma että Jauholan suursuosikki tulee suoralla ohi, mutta eipä tullu. Kultanen se vain jakso jyskyttää ykkösenä maaliin:D

Täälä kaks krapulaista imuutti ja kannusti viimeset 500m niin että meinas syämet sanoa sopimukset irti. Olihan vain hienoa, on se semmonen tyty ettei paremmasta väliä.

Kai se oli viikolla jo enteilly että hän lähtee loimea hakemaan ko oli yhen pistäny tarhassa palasiksi. Semmonen musta Callela-loimi sieltä näky matkaan lähtevän. Edellinen meän hevosten voittoloimi on ollu jo 10 vuotta pelkkää lankakasaa. Niskanen oli sanonu että olis kääntäny aikasemmin reissuun, mutta tamma ei halunnu lähteä parijonosta. Etusuoran alussa se oli sitte suostunu kolmannelle ja haki hetken vaihetta silmään. Viksuna tytynä se tieten aatteli että turha son kurvissa lähteä mihinkään ko kerkeää vähän myöhemminki.

Heh, reenare sieltä jo kyseli minun mielipiettä, että ketä kysyä kuskiksi kalustosta paremmalle. Mopohan ilmotetaan huomenna Tornioon. Kerroin omat ehotukseni ja tyrmäsin totaalisesti yhen vaihtoehoista... Saapa nyt nähä. Sitäki pittää sitte jännittää, on tämä rankkaa. Onneksi vapun saa levähtää töissä ko tämä vapaa-ajan vietto on näin rankkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.