IRC-Galleria

Lainauksia ja kommentteja...Torstai 03.05.2007 20:49

"GOLDEN GIRL S: Lähti 4. ulkoa 1200 ennen maalia kiriin, jyräsi 500 jäljellä johtavan rinnalle ja puristi hienosti voittoon."

Ja niin fiini kuvaki oli http://www.raviradat.fi/gallery/album160/Golden_Girls_S Skannaan sen sitte ko se tullee mulle postissa.

Näkee tuosta kuvasta tosin sen ettei ole pappa tainnu juuri suojia öljytä ko nuin paksaset olivat... No jouanhan mie niitä kohta hinkkaamaan vaikka joka päivä. ( Ja niinhän mie melkeen teenki...)

No sitte paluu tulevaisuuteen. Voivoi ko kuulostaa nyt mopokuskin kommentit turhan optimistisilta. Ko malttais vain ajaa varsalla semmosen lähön, että jäis hyvä mieli ja intoa talteen. Jos nyt Ropponen ei laukkaa ensimmäiseen kurviin mikä on sen akilleen kantapää. Pappa on käyny sitä kurvia tosin tänään sen kanssa reenaamassa hartaasti.

"L8/9 ROAD TRIPin laukka Pellossa menee oman ahneuteni piikkiin. Kakkossija olisi ollut varma ravilla. Matkalla mentiin hiljaa, joten aikaan ei kannata tuijottaa liikaa. Tälläkin oli pidon kanssa sanomista, koska sillä oli liian pienet hokit kengissä. Ensimmäinen autolähtö ja kokematon hevonen arveluttavat, mutta ravilla oriin pitäisi pärjätä."

"Yllätysten hakijat huomioivat 9 ROAD TRIPin, joka on tauluaan parempi, ja tulee starttiin positiivisien kommenttien vahvistamana."

Heheheh, aivan niinkö sillä vielä oikeen mittään taulua raasulla etes olis=) No joo sunnuntainapa sen näkee meneekö etes ravia. Voi olla että lapsi on niin innokas että menee häneksi. Toivotaan kuitenki parasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.