IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

kesäkesäkesäkesäkesäTorstai 11.05.2006 03:12

Oon palanu.
Mut ruskettunukki.
Lensin pihalle maanantaina alkaneesta harjottelusta koska mulla oli naamassa lävistyksiä joista toinen ei omin avuin irtoa.En oo menny sinne takas.
Toisin sanoen tein ratkasevan päätöksen maantaina noin kello 8.25:musta ei todellakaan tule restonomia. Setä sano et PITÄS VÄHÄN URAVLINTOJA TEHDESSÄ MIETTIÄ MITÄ SITÄ NAAMAANSA LAITTAA! Niimpä,eipä tuo sillon mieles käyny. Turha kysyy mitä teen ens syksynä mut sen näemme sitte :) hetkeäkään en kadu! Nyt mul on täs kuukauden kesäloma meneillään.JIBI! Voi että on äiti ylpeä tyttärestään ku tän viel kuulee. Onneks oon sanonu kaikille jo ajat sitte et toi koulu ei oo mua varten. Ainoo asia mikä harmittaa on, et vaik ei v*ttuakaan oo tuo ala kiinnostanu,oon selvinny ekasta vuodesta kunnialla,se vaan jää nyt täst kahesta viikosta kiinni. Mut mitäs noista ku AURINKO PAISTAA!
No mut oon mä muutenki vissiin menossa sekasin. Jos voisin kääntää kuukausia taakse päin täs elämää nii tekisin sen. On kyl niin paljon kaikkea ja kaikkia päässä et uah. Mielenterveys on horjunu kyllä.
Ai nii hei vaan rukalta selvittiin kunnialla.Oli megaparasta<3
Semmosta mulle.
Olkaa kilttejä toisillenne<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.