IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

PELKOTILOJATiistai 30.05.2006 04:05

Oivoi.
Äitillä oli tänään tääl oulussa se leikkaus.Eilen vietiin se tuonne sairaalaan ja lääkärit sano et se on ihan rutiinileikkaus.Äitillä siis löydettiin pullistuma aivoista ja sen piti olla ihan pikku juttu. Sit se eilen illalla soitti ennen nukahtamista et se oli jutellu röntgenlääkärin kans ja se oli sanonu et ei se leikkaus oo ihan sellane "pikku juttu" mitä kaikki anto ymmärtää päiväl ja kummasteli miten sille oli voitu tollasta kertoa.Olipa todella mahtava tunne.Mielessä kävi kaikki pahat asiat ja ei tullu paljon nukuttua yöllä.Makasin tuolla sohvalla ja katoin leffoja.Kävin pihalla itkin ja katoin leffoja enkä voinu nukahtaa. Jossai aamun pikku tunneil olin sit kuiten nukahtanu.Iiris oli heränny jossai vaihees aamua ja ihmetelly ku en ollu ollu sen vieres ja luullu et oon tipahtanu lattialle HAHA:D
Tänään sit tosiaan oli tuo leikkaus ja eipä oo aikoihin aika kulunu yhtä hitaasti ootellessa puhelua isältä et mitä sairaalasta on soitettu.Viiden aikaan isä soitti ja sano et kaikki pitäs olla ok ja sit se soitti viel kasin aikaan uudestaan ja sano et oli jo jutellu äitin kans,se oli heräämössä.Ei kukaan voi käsittää miten iso kivi vierähti sydämeltä!Parasta oli et vaikka se oli vähän tokkurassa ollu nii huumori oli tallella kuulemma,haha!Se onki superäiti<3
Meidän lähtö täältä siis siirty keskiviikolle ja huomen pitäis päästä kattomaan äitiä.Ajattelin tehä sille voikukkaseppeleen niiku joskus pikkusena.Hyi kamala et mulla on ikävä sitä!
Ja torstaina ivaloon.Mitä maikulta oon kuullu vähän juttua nii se ei oo mielenterveyden kannalta yhtää hyvä ratkasu. Mut me aiotaanki maikun kans karata. Niin me tehään.
Tääl muuten ukkosti ja salamoi täysiä eilen yöllä. Seki oli mahtavaa. Pelotti vitusti.
Mitähän tästä kesästä tulee? Joku megakesä.HA! Voin luvata et heti ku pääsen takas helsinkiin en enää ikinä poistu sieltä.Piste.
Halailkaa ihmiset<3
Iiris on ihana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.