IRC-Galleria

riikkiz

riikkiz

riikka ivalosta moi.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Pari asiaa juomisestaSunnuntai 27.01.2008 01:54

Terve.

Oli pakko purkaa pientä hiipivää morkkista tän mun juomisen suhteen. En siis kertakaikkiaan osaa enää juoda enkä varsinkaan käyttäytyä!

Viime lauantaina lähettiin kuudennelle linjalle Yo Raps bailuihin. Eka juomiskerta uuden vuoden jälkeen. Tietäähän sen mitä noin pitkän selvänä olemisen jälkeen tapahtuu. Sitä tulee ihan karseeseen känniin. Sen verran muista et sinne mentiin ja sen ku sielt lähettiin metro kebabiin jonka jälkeen oksensin sen puljun pihaan juuri syömäni kebab ranskalaiset.HYI! hirveetä kuraa.älkää menkö ikin sinne. Sit sain tilattua taksin meille siihen johonki. Muistan ku väittelin taksikeskuksen tätin kans puhelimessa siitä et miten niin se muka ei voi lähettää meille taksia johonki hämeentien varrelle mis oltiin. Tarvi muka tarkan osotteen. Osotteeks ei myöskään kelvannu "seison jossain hämeentien varres ja vastapäätä on metro kebab". No mutta vihdoin se taksi tuli ja meille napsahti maailman kaikkeuden ihanin taksikuskitäti Ritva. Tottakai olin sen parasta kaveria ja juttu luisti. Harmi ku siit en muista paljoa. En myöskään muistanu sitä, että ku päästiin perille olin halannu Ritvaa ja ylistäny sen taksikuskitaidot taivaisiin...

Seuraavana päivänä oliki sit aikamoinen toi krapula. Se jatku maanantaihin asti enkä pystyny lähteen kouluunkaan. Asia mitä ei oo vissiin koskaan tapahtunu. Jonku verran sain kuulla sit koulus tosta. Muutenki koko kouluviikko oli mitä ihmeellisin. Tiistai suju ihan ok, oli vaan pari tuntia ja sit jennin kans kirppiksille ja sit tanssiin. Illal kotiin ja olin täysin uupunu. Keskiviikkona ei ollu kouluu mut meidän piti aamul mennä juridiikan kurssiin liittyvälle vierailulle tuomioistuimeen. Se oli kyl tosi mielenkiintonen juttu. Nukuin pommiin kuiten aamuö ja aikaa lähtöön oli vajaa puol tuntia. Kerkesin kuiten. Sit sielt mentiin ura ja rekrytointimessuille messukeskukseen. Sielki oli oikeen lystiä. Sielt sit miikan kans shoppaileen ja löysin iiiiihanan CTRL:n shortsiasun<3
Torstaina sit mul ois ollu 8.15 terkkariaika ja koulua mut nukuin taas pommiin!heräsin puol 9 vahingos. Kaikki varmaan tietää miten vittumainen se tunne on ku herää tollai myöhäs ja just sinä aamuna ku pitäs olla jossaki.

Mitäs sit. No perjantai. Jumalani...
Koulun jälkeen mentiin kaupungille syömään ja kumottiin sellane mansikkamargaritaÄMPÄRI. NAMS! Kotiinpäästyä oli päällä pinei laskuhumala ja väsy. Mut so what. Päätös oli tehty ja nopsaa laitoin itteni valmiiks ja kimmon ja miikan kans lähettiin keskustaan. Toki kerkesin tos hötäkäs juomaan yhen pullon vinkkua ja siideriä. Mentiin Beeffiin. Tosi kiva paikka kyl. Sinne tuli sit saria ja jassoa ja tiiaa ym kavereita ja oh boy ku oli kivaa!Mut sit NAPS yhtäkkiä tulin humalan äärimmäiseen pisteeseen. Totaalinen jumitus ja muistan vaan ku sari sano et riikka älä oo noin kännis! Kahen aikaa sit päätin et kotiin on päästävä niin me sit lähettiin. Muut lähti jatkaan DTM:ään. ois ollu kul kiva olla mukana. Mut se humala....joku varmasti laitto jotai mun juomiin!kimmo sano samaa et seki oli ihan vittu taju kankaal vaik ei juonu ees paljo ennen baaria. Kerettiin viel yöjunaan ja nukahin saman tien. Käpylän kohdal kuiten heräsin ja tuli oksennus suuhun. Tätä ei tapahdu ikinä!!!!Toki darras laattailen mut en itse kännissä! Nousin tyynen rauhallisesti ja koitin nieleskellä sillai et mitää ei tulis ulos.oltiin kuiten vittu liikkuvassa junassa et uloskaan ei päässy. Yritin kyllä :D no sit joo se oksennu lenski kaares sinne junan välikköön ja olo oli mitä mainioin. Emme myöskään olleet junan ainoat matkustajat...se tosin ei voinu mua vähempää haitata sil hetkel. Sit päästiin hieksis junast pois ja päätin toistaa edellisen. Oksensin ne motherfucking mansikkamargaritat hankeen. Tequilan maku suussa laahustettiin sit kotiin ja sammuin välittömästi. Aamul kympin aikaan kävin taas oksentamassa, ympäripäissäni edelleen. Toistin oksennusrituaalini vielä 2 kertaa myöhemmin.

En todellakaan tiiä mitä tapahtu. Miikka sano vaan yön päätteeks et Riikka, sun on pakko lopettaa toi miesten lailla juominen. Nyt sit tänään Kimmo tos mietiskeli et mitähän jengi on aatellu ku se sammu yöbussiin ja makas siin penkil kuola poskel. Voin kyl sanoa et pistin paremmaks. Mitä lienee ne minun ja miikan kanssa matkustajat aatelleet tästä prinsessasta joka oksenteli ympäri junaa.

Asia mitä en halua tietää.
Ens viikonloppu selvinpäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.