IRC-Galleria

rima_

rima_

nauttii olostaan :)

jostain on pakko aloittaa!Perjantai 31.10.2008 10:11

keskiviikkona menin kylään äitilleni ja nönnö (mummoni) oli siellä kanssa. Lähdin sinne Oonan ja Iinan kanssa, ja Oonalle sitten en vaippaa laittanut. No jännitys oli suuri että miten käy, mutta Oona kävi hienosti pissalla mumpan luona aina kun hätä tuli. Meni sitten joko potalle tai pöntölle. Oonalle oli kaikella varmuudella otettu vaihto vaatteet mukaan että vahinko käy. No isikin sinne koulun jälkeen sitten käymään tuli ja hetki siinä vierähti kun jo piti lähteä. Tulimme kotiin tuomaan toisen auton ja toisella lähdettiin pikaseen käymään jyskissä (ihan tossa parin kilsan päässä). Ja Oonallahan ei vieläkään ollut vaippaa.
Elikkäs siinä kävi niin että Oona ei pissannut housuunsa, ja jatkossakin ilman vaippaa olemme.
Eilen illalla kun laitoimme Oonan nukkuun niin kysyin Oonalta, haluatko mennä nukkumaan ilman vaippaa? -Joo, vaikka vastas Oona no sitä sitten yökkäri päälle vaan. Yöllä kun kävin Iinalle 1 aikaan lämmittämässä maitoa niin kokeilin Oonan petiin ja ei ollut märkä. Sama juttu vähän vaille 7 niin silloin sitten pissa oli petiin tullut. No nyt lakanat pesussa, kyllä uudella koneella kelpaa pestä.
Mutta tästä eteenpäin Oonalle ei laiteta vaippaa.
Siitä se sitten lähtee.
No joo on tilanteita mihin varmuuden vuoksi se olisi hyvä esin Oulun matkalle. Mutta sen näkee sitten.

neuvolaTiistai 28.10.2008 15:59

28.10.2008 (8kk)

paino 8725g, pituus 68,5cm ja pipo 44,1cm
"lääkäri: hyväkuntoinen lapsi. suojaheijasteet tulevat esille. sydän, keuhkot, vatsa normaali. ei karsasta. heiman vierastaa. istuu jo aika hyvin."

[Ei aihetta]Perjantai 24.10.2008 09:59

huomenta ja hei!!

eilen oli aika touhuamista, tai no joo koko viikko!! Taloa olen siivonnut lähes lattiasta kattoon. Eilen sain urakan suurimmaksi osaksi valmiiksi, jätin vain ulkoeteisen, koneellisen pyykkiä, viikkauksen ja pakkailun tälle päivälle. On niin kiva fiilis, ja varsinkin kun on lähdössä viikonlopuksi reissuun niin kiva tulla kotiin kun on siistiä. Onhan meillä aina siistiä (joo joo) mutta siistimpää. x)
Ihminen voi näinkin yksinkertaisesta asiasta tulla siis onnelliseksi!!
hyvää huomenta, mukavat päivän jatkot ja hullattoman hauskat viikonloput!!

me menemme enoni perheen luokse viikonlopuksi, sunnuntaina on keskimmäisen pojan synttärit niitä juhlitaan sitten samalla. Tai oikeastaan sen takiahan me sinne menossa olemmekin, siinä siivellä vierailemma vähänmatkan päässä nönnölläni ja mammallani.
eli siis heipä hei!
Jos laitat tän merkinnän päiväkirjaas nii pelastut vittu kaikilta ' kuolet silloin ja silloin ' jutuilta.

neuvolaTorstai 09.10.2008 13:43

9.10.2008 (7kk)

paino 8580g, pituus 68,5cm ja pipo 43,7cm
"kontrolli: kasvaa ja kehittyy hienosti. päänympärys kasvaa tasaisesti kuten pitääkin. lattialla kääntyilee ja pyörii. lelujen luo kohdistaa (eli vissiin kurottaa leluja). juttelee. ruoka-asiat hoituu."
seuraava käynti 8kk

[Ei aihetta]Maanantai 06.10.2008 11:00

heräämätön yö takana! Hienoa, eli kumpikaan lapsista ei herännyt yöllä. Oona ei yleensä mutta sillon tällöin paha uni,kasvukivut tai jotain muuta vastaavaa. Iina tuhisi koko yön heräämättä. Aivan mahtava fiilis !! Jes, tästä se lähtee..

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 14:45

Sano VÄLITÄN jos oikeesti välität minusta, mutta jos et välitä älä sano mitään. Sitten kopioi tää omaan päiväkirjaas ja katso kuinka moni välittää sinusta.

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 10:05

Tyttö: Hidasta, mua pelottaa
Poika: Enkä, tää on hauskaa
Tyttö: Eikä ole. Oo kiltti, tää on liian pelottavaa
Poika: Sano mulle sitten, että sä rakastat mua
Tyttö: Hyvä on, mä rakastan sua. Jarruta !
Poika: Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika: Voitko ottaa pois mun kypärän ja laittaa sen sun päähäs? Mä kyllästyin siihen..

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena. Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä, joista vain yksi jäi eloon."

Totta puhuen, matkan puoli välissä poika huomasi jarrujen olevan rikki, mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta. Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä... viimeistä kertaa. Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän, jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.


"Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi"

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 19:33

R.I.P tänä päivänä Kauhajoen ammuskelijan uhrien ja loukkaatuneiden vuoksi laita nimesi perään, ja laita kiertämään, jos välität. otamme osaa! kaisa,satu, janne,miska, jaska, emmi, aleksi, niina,taru,terhi, lauri, henri,ville, maria, otto,jesper, annika,elisa,tytti ,outi,sandra,iina,nea,nelli,Riina,teemu,Niilo,kalle, Anne, Sonja, Sanna, Suvi, Fiia-Liisa,Riina2, Juuso, Fiia, Veli-Matti,Jussi, Tiina, Valtteri, Harri, Mira,krista, Jenna,Henna, Henna M, Marika, Jaana,Riikka,

Hiljainen hetkiTiistai 23.09.2008 19:21

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.