IRC-Galleria

ritsu

ritsu

Who wouldn't fight for rita?

mmmmmmmmPerjantai 10.02.2006 16:02

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Olen siirtänyt seinäkelloni 10 minuuttia eteenpäin, jotten myöhästyisi mistään….se ei kyllä hyödytä mitään, koska tiedän varsin hyvin että aikaa on jäljellä vielä sen 10 minsaa.

2. Mulla on joku fetissi kaikkiin mahollisiin purkkeihin ja purnukoihinÂ….esim. kosteusvoiteet, puhdistusaineet, shampoot ymsyms.Â…Â…himoan<3:D

3. Aina kun kuulen jotain eriskummallisia ääniä, kuten rasahduksia tai vastaavaa niin mietin: ”AAAK, KAUNA!!!!!” (se elokuva juunou) ;)))))

4. Lenkillä ollessani kääntyilen kokoajan taakseni ja katson seuraako joku…. (on harvinaista, että täällä VUONTEELLA olisi joku toinen lenkillä samaan aikaan)

5. Yleensä kun ollaan teresan kera minnan luona, niin illalla kerrotaan vähän satuja, menetelmällä että jokainen sanoo vuorollaan yhden sanan ja sitten toinen jatkaa. Tarinoista tulee aina HIEMAN sairaita ja niissä esiintyy usein samoja nimeltämainitsemattomia henkilöitä ;P


EN HAASTA KETÄÄN…IHIHIHIdkdfgurr<333

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.