IRC-Galleria

hohhoijaa.Keskiviikko 27.08.2008 17:30

tänää ei oo ollu turhan fixu päivä.
oon ollu suoraansanottuna ja rehellisesti, koko päivän koneella.
ruokaa oon välis tehny, syöny, käyny hakemas postin ja tollee.. mut muuten oon sit piirtäny koko aika paintilla eikä mitää meinaa tulla. se on kyllä sen avulla niiiiiin hidasta ja vaivalloista hommaa.
hermoki meinaa mennä joka toinen minuutti.
saa nähä koska saan valmiiks.. en mä sitä nyt enää jaksa tehä.
taukoo vähä aikaa, vois mennä koneeltaki pois ja vaik piirtämää ihan käsin, sain meinaa tossa yhtenä yönä hienon vision siitä millasen kuvan seuraavaks ajattelin piirtää.
mutta noi visiot tunnetaan siitä että ne näyttää mielessä hienolta mutta ku yrität saada niitä paperille niin kappas, eipä ookkaa enää niin hienoja :D
ulkonaki on niiiiiiiiin mälsä ilma.
aika moniki on viel tulossa kipeeks tai kipeenä :// en ite oo ollu kipeenä pitkää aikaa, mutta hyvä vaan niin*koputtaa puuta 3x* toivottavasti en nyt tuliskaan kipeeks.

ainii, sain eilen vihdoin ja viimein ostettua ittelleni uuden aurinkolasit! oon himoinnu niitä samoja laseja jo varmaa kesäkuusta lähtien aina ku oon nähny ne siel yhes liikkees <xD> ja nyt viimein kävin ostamassa ne <3
samalla sain ostettua ittelleni uudet kuulokkeet mp3 soittimee, vaikkakin noi uudet on vähä oudot ja kaipaa totuttelua. mut pysyy ainaki hyvin korvissa, totta.

nyt--- >
alkaa kyllästyttämään jo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.