IRC-Galleria

ehee..Perjantai 10.11.2006 20:10

vitsit, olin taas tänää yhessä vaiheessa tosi huonolla tuulella.
ärsytti ku jouduin jarruttelemaa pyörällä tuhat kertaa ihmisten takia, jotka joko kävelee liian keskellä tai sit ne menee vaan tuolla eikä kato yhtä ympärilleen.
sitte joudun ravaamaa meiän koulussa parii kertaa. ensin ku pääsin kotii yheltä, ni sit piti mennä viemää puol 3 veskulle avaimet ku se oli unohtanu ne kotii ja sil oli pyörä koululla. hohh.
no sinne mennessä sitte siiinä melkee pihassa mun entisen koulun jokivarren vanha seko talonmies tatu yritti käynnistää ilmeisesti autoaan, tai käynnistiki, mut siin ei palanu mitkää valot ja viel silloin ku olin siitä noin metrin päässä ni se ei liikkunu, mut sit ku olin centtien päässä siitä, ni vidu se auto alko liikkumaa taaksepäin ja sain just ja just jarrutettua. mut koska siin oli liukasta ni törmäsin melkee siihen sen autoo, olin ehk millin päässä ellei rengas jopa osunu.. sit se vaa avas oven ja alko jtn huutamaa, en kuullu ku sanan helvetti.
mut prkl sen syy, mitäs jalkakäytävällä autoansa käynnistelee ja antaa auton liikkua taakse päin, mikä on KIELLETTYÄ, varsinki tollasissa paikoissa missä liikkuu paljon ihmisiä. siinäki oppilaita oli paljon oottamassa vanhempia hakemaa.
jos se ois tullu siel autosta valittamaa, ni multa ois siinä vaiheessa palanu pinna ihan totaalisesti et oisin varmaa sanonu sille, että sen syy, mitäs käynnisti autoaan eikä pitäny jarrua pohjass ettei auto liiku. tai mitkää valot oo ees päällä. eli se ei ees peruttanu! vaan anto auton valua!
hlvtti.
mä viel joskus säälin sitä jokelassa, mut en enää!
ihan seko.
et sellasta tänää.
ainii joo, sit tulomatkalla kotii joku hiton äijä kusi pankin edessä, niin että kaikki näki varmasti. ei ees ollu mitenkää pois kääntyneenä. hohhoijaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.