IRC-Galleria

hej pä dejTiistai 07.02.2006 17:34

jeah, tänää oli ihan fantsu päivä sillee (tai ainakin vielä tähän saakka on ollu), vaikka mediailmasun tunnilla mun power point esitys ei IHAN nappiin mennykkää :/ kauheeta häslinkiä vaan, musiikki kuuluu ja eka dia on tullu, mut siitä se ei sitte mihinkää meinannu mennä. Siinä sitte vekslasin niitä edes takasin ja vihdoin sitte ku opettaja tuli ruoriin laittaa asetukset oikein, ni Tadaa, se sai ne oikein ja toimimaa xD aika ihme juttu, vaij?! ;P

JOo, ja sitte..tänää oli mun eka ajo-tunti autokoulussa <jännä>
NIin kauan mua ei jännittäny melkee ollenkaa, kunnes mä näin autokoulun pihan. Silloin tuli eka jännitys aalto, seuraava iski ku astuin sisää autokouluun. kolmas iski sit silloin ku istuttiin opettajan kanssa autoon ja huristettiin harjottelupaikalle (se tosin ajo) ja viimeinen, neljäs iski silloin ku MUN piti vaihtaa sen kanssa paikkoja ja mennä kuskin paikalle :D scarya!

Kiva, alko hieman hermostuttamaan ja jännittää vielä enemmmän ku mä istuin jo siinä kuskin paikalla ja sitte siitä lappaa ohi tuttua porukkaa koulusta tmsp. ja ne vaa sitte kattoo sinne autoo. Onneks en vielä silloin ollu liikenteessä, ois voinu auto sammua :D
itse asiassa, se ei sammunu ku 2 kertaa! :D
eka kerta oli se ku ajelin jo siellä pihalla ja olin menossa suoraa yksiä autoja kohti, ni piti äkkiä jarruttaa enkä muistanu painaa kytkintä pohjaa :D ni siinä se sitten sammu ekan kerran.
Toinen kerta kävi sitte mäkilähdössä ku mun jalat oli vähän huonosti ja ku yritin niitä liikutella, ni sitten se sammu tjtn sellasta, muistaakseni.

ihan kivaa oli loppujen lopuk ja ihan hyvin meni..kokonaisuudessa <jännä>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.