IRC-Galleria

peruttu.Maanantai 24.04.2006 14:26

tänään ei sitten ollutkaan sitä mun teoriakoetta :S se oli peruttu, koska ajokorttilupaa ei oo vielä tullu :SS
että kiva juttu. aamulla tuli tuosta ilmotus tossa 7 aikaa. ja hyvä että tuli, meinaa se mun teoriakokeseen lähtö ois ollu 8.00 autokoulun pihasta.
tosin huomasin/muistin/tajusin että kun mulle oli viime perjantaina yrittänyt soittaa joku, niin toi numero oli kahtanumeroa erilainen.. eli ne oli koittanut mulle ilmottaa jo siitä aikasemmin mut mä hölmö en soittanut takasin.. koska mulle soitetaan niin usein kaikista muista ihme numeroista..ja niin silloin kun ne soitti, niin en voinu vastata koska olin siellä työharjottelupaikalla just.
että joo, pitää varmaankin mennä käymään siellä ja varata uus aika.. siinä kyl luki et "ota yhteyttä" , mut mä meen kyl silti käymään enkä aio soittaa. koska en tykkää soittaa.

kohta puolin pitäis sitten lähtee taas sinne th. paikalle :/ väsyttää.
hitsit ku oon tässä vähän kahen vaiheilla, et lähenkö nyt aikasempaa ja käyn samalla siellä autokoululla, vaiko, poltan yhen levyn (ehkä) ja lähen vasta kohta, mut en käy vielä tänään siellä autokoululla. voisinhan mä tietysti käydä siellä sitten kun mä pääsen sieltä th:sta.. mut pääsen vasta joskus viiden aikaan ja silloin siellä on jo teoriatunnit alkanu enkä viittiis siihen aikaan mennä..vaan joutusin menemmän huomenna vasta. no..kattoo nyt miten sitten päätän. tuskin se ajokortti lupa vielä on tullut, joten .. voisin hyvin mennnä huomenna ku meen vasta yhteen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.