IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Lauantai 22.07.2006 02:58

Jos luet tätä,
jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli,
ole kiltti ja kirjoita kommentti,
jossa on muisto sinusta ja minusta,
vaikka emme edes puhuisi usein.
Se voi olla ihan mitä tahansa haluat.
Kun olet tehnyt tämän,
laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä,
mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.ja sitten vaan kertomaan Torstai 20.07.2006 01:23

01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?5 paljastusta itsestäni...Sunnuntai 26.03.2006 16:15

1. Olen kauhea myöhästelijä. Niille, jotka minut tuntevat, se ei ole mikään paljastus, mutta olen sen verran kaksinaamainen, että inhoan kun muut ovat myöhässä. Voin kiehua raivosta, jos joudun odottamaan jotakuta vaikka viisi minuuttia, vaikka monet joutuvat odottamaan minua vähintään viisitoista minuuttia. Ärsyyntyneisyyteni kyllä häviää nopeasti :)

2. Olin pienenä hirveä satutäti. Keksin kaikenlaisia tarinoita kavereille ja sukulaisille. Esimerkkinä voisi sanoa sen kun selitin olevni jossain päiväkerhossa. Kuvailin taitavasti ja hoitotädit: nimet, ulkonäön jne. Todellisuudessa menimme kaverini kanssa metsään kivelle istumaan ja piirtelemään. Kaikki uskoivat tarinani, kunnes äiti paljasti kusetukseni.

3. Vaikka en olekaan kovin hiljainen, en silti uskalla valittaa saadessani huonoa palvelua. Vaikka kaupassa kusetettaisiin niin, että minä joudun maksamaan enemmän, en välttämättä kehtaa mennä valittamaan. Kaverini joutuvat pakottaa minut menemään korjaamaan asia.

4. Jos minua on loukattu, nautin saadessani loukata takaisin. Tämä on huono asia riitelyssä, koska jos toinen loukkaa vaikka vahingossa, muutun kylmäksi bitchiksi (ystäväni on kuvaillut minut näin) ja isken takaisin aika pahoin. Yritän kyllä pyytää anteeksi...

5. Ennen sanoin kaikille, etten halua seurustella, en ole mustasukkainen, enkä itke.... nykyään teen kaikkea näistä ja olen mennyt jopa kihloihin... Eli se siitä seurustelukammosta :)
- Vanhemmat »