IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.08.2006 15:52

Tuli vain mieleeni, että, oi Rakas, Rakas päiväkirja(!), että! Jos yhtäkkiä joku alkaisi yht'äkkiä lentämään niin ihmiset varmaan menisivät kovasti hämilleen sellaisesta. Yleensähän hämilläänolo ei ole olentojen lemppari tila, joten uskoisib, että muut alkaisivat lopulta pyytämään tätä lentelijää lopettamaan. Sillei:

- Hei tyyppi, ny loppu lentely! Yritätkö saada muut vaa oksentelee?? Vai ootko kenties kateelline?
- Hullu se o! Tapetaan!
- Joo! Poltetaan se roviolla, se on PATA-ÄSSÄ!! Oon kuullu et muut ei lennä!!
- Tuo samalla Venus-höylii kaupast ku käytte tappaa sen!
- Oke! Tuon, tarviitko mitään muuta?
- No jos jotai kivaa illaks ku aattelin et katottais leffa tai jotain...
- Joo, no tuon vaik pizzaa ni sun ei tarvii kokkailla.
- Okei, pidä hauskaa!
- Joo, pusi(koira)moi!

Mutta eihän sellainen outo tyyppi osaisi lopettaa, kun olisi niin outo. Joten PRESIDENTTI lähettäisi sille postikortin Rhodoxelta, jossa olisi juuri lepuuttelemassasormiaan kun on rullaillut niin paljon sellasta vanhanaikaista puhelinta. Siinä kortissa lukisi sitten:

"Moikka vaan! Oon kuullu et lentelet, älä tee nii enää! Täällä on +27 astetta lämmintä eikä pilviä näkyvissä! Oon kuullu et siellä Suomessa sataa, hehehe ;-)

TW. Presidentti "pressa" Perheineen"

Mutta ei oudot tyypit osaa PRESIDENTTIEN käskyistä välittää sellaisella tavalla kuin pitäisi, joten muille ei jäisi muita vaihtoehtoja, kuin pidättää lentelevä mies ja heittää hänet putkaan odottamaan oikeudenkäyntiä, jossa mies todettaisiin TÄYSIÄ syylliseksi 100% ja vankeutta ja kuolemaa ja näkkäriä 24/7 sata lasissa! Oikeudessa tuomari tahtoo pitää puheen:

"Heippa vaan! Ollaan kokoonnuttu tänne ihan vaan sen takii et täällä keskuudessamme yks tyyppi on lennelly ilman mitään lupakirjoja ja näin ollen vaarantanut sekä YLEISEN että OMANSA sekä myös kaikkien VÄHEMMISTÖJEN niin ETNISTEN kuin SEKSUAALIsellaistenkin, joten tehtävänäni Jumalan oikeana kätenä sekä niinollen ihmisten tuomitsijana on vain ja ainoastaan laittaa vähän rangaistusta tän höpsön päälle! Tahtoisin vielä sanoa että tsekatkaa mun uus kirja "Kolme sävelaskelta linnaan ja kuinka sieltä pääsee takas" --MEITSI SIIS KIRJOTTANU TON -- sopis tän lentelijänki tsekkailla se, hyvii vinkkeij ja _AINOO_ _OIKEE_ kinkunpaisto-ohje! Ei mitää turhaa läppää siis mut nyt meikä siis tuomitsee tän lentelijän!" PAM PAM!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.