IRC-Galleria

THV:ja vähä......Sunnuntai 04.02.2007 07:15

Kirjoittelin pari tyhmää, huonoa vitsiä Tony Halmeesta.

---

Tony Halme käveli Helsingin kadulla kun yhtäkkiä pieni somalialaista alkuperää oleva mies juoksi hänen pyllynsä sisään. Asiasta kimpaantuneena Tony huudahti äkäisenä pyllyssään lymyilevälle miekkoselle muutaman valitun sanan sanojen "exit" ja "only" tarkoituksesta.

---

Ala-astevierailunsa jälkeen Tony Halme joutui poistamaan kuusi alle 10-vuotiasta, englanninkielentaidotonta lasta peräsuolestaan.

---

Tony Halme oli sammunut maahanmuuttajien yökerholle ja koska paikalla ei ollut enää muita kuin hän ja yökerhon omistaja, päätti yökerhon omistaja - homo ja hyväksikäyttäjä kun oli - käyttää tilaisuuden hyväkseen ja kokea hieman seksuaalista mielihyvää tuon lihaksikkaan valkoisen miehen avulla. Hitaasti hän veti ensin Tonyn ja sitten omat housunsa alas, otti jäykistyneen siittimensä ja työnsi sen peräreiästä sisään: samassa Tonyn peräsuolessa sijaitsevat hampaat pureutuivat yhteen ja katkaisivat maahanmuuttajataustaisen yökerhonomistajan peniksen.
- Etkö osaa lukea?! huusi Halmeen peräaukko vihaisena niin että peniksenpalat lentelivät tuskasta karjuvan yökerhonpitäjän paljaille reisille.

---

Huonosti pyyhitty pylly koitui sadan ihmisen kohtaloksi, kun elokuvateatterin yleisö erehtyi hämärässä luulemaan kansanedustaja Tony Halmeen persettä ulko-oveksi.

---

Entisen vapaapainijan on vielä tänäkin päivänä vaikea puhua nuoruuttaan ja lapsuuttaan varjostaneesta tragediasta.

"Se... se ei ollu helppoo... tiedätkö ku sä joudut joka päivä kohtaa sen... meet kakalle ja kaikki on ok, mut just ku oot lopettamassa, ni se kakka hyppääki takas sun reiästä sisälle ja pahimmillaan sä oot sit siellä vessassa loukussa tuntikausia ennenku sä oot onnistunu vetää tarpeeks nopeesti."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.