IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kakka päivä ja kakat kujeet!Lauantai 12.11.2005 05:07

Päivä lähti käyntiin perinteisillä aamukakoilla. Kakka oli ruskeaa, letkeää, ja haisi pahalle. Ulostamisen jälkeen menin aamiaiselle. Söin ruisleipää äkkisesti. Lääkärini sanoi että se rauhoittasi herkkää vatsaani.

Ryntäsin ulos koulua kohti. Äkkiä huomasin olevani hikinen ja kakasta haiseva kun en ollut aamulla suihkussa käynyt. Harmistuin.

Tulin kouluun. Ostin päärynälimonaadia siinä toivossa ettei ihastukseni kohde O-A Lappalainen huomaisi kakka-aromeitani. Hän kuitenkin huomasi eikä suostunut pissaamaan ristiin koulun pisuaariin. Matikan tunti meni rattoisasti kun tökin XARLIE:ta taakaapäin kynällä. Nopeasti tunnin alettua nukahdin ja kuolasin matematiikan viholleni. Se ei ollut kivaa. Varsinkaan kun tuleva res-vänrikki O-A Lappalainen huomasi sen.

Seuraavaksi oli luvassa ruokailu. Söin ja kävin tupakalla. Tovoin että tupakan löyhkä veisi tulevan res-vänrikki Lappalaisen huomion pois inhasta kakan hajusta. Menin filosofian tunnille ja nukahdin sinne. Menin sen jälkeen kotiini.

Kotonani katsoin HC pokéa ja parittelin itseni kanssa. Nopeasti sessioni jälkeen ystäviäni alkoi virrata kotiini.

Joimme kaljaa. Lähdin kotoani jatkamaan älexille. Sen jälkeen lähdin tulevan res-vänrikki Lappalaisen ja tulevan res-vänrikki Rossin kanssa etsimään hyvää illanvietto paikkaa. Emme löytäneet sellaista kun olin liian humalassa päästäkseni MINNEKKKÄÄN sisälle (edes hailaittiin!!!).

Suuntasimme komean ja seksikkään tulevan res-vänrikki Lappalaisen kanssa kotiini, lauloin eri lauluja matkalla tallustaessani kotiani päin ERITTÄIN epävireisesti. Tulin meseen ja galleriaan ja vilautin penistäni videokeskustelussa Jesukselle.

Join vettä, piereskelin ja menen nyt nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.