IRC-Galleria

sKipi

sKipi

Kipiks haukkuvat...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 17:45

Nimi
Kauris

Esittely
Kauris on maan merkki ja Saturnuksen hallitsema. Mars on ylennetty, Kuu maanpaossa ja Jupiter alenemassa.

Tämä tähtimerkki symbolisoi kiteytymistä, paljastumista. Se edustaa vanhuksia ja askeetteja.

Hänen metallinsa on lyijy, hänen kivensä onyks ja gagaatti. Hänen värinsä on musta ja päivänsä lauantai.

Temperamentti
Kauris kuuluu hermostuneisiin ihmisiin.

Terveys
­Tämä tähtimerkki symbolisoi luustoa ja polviniveliä. Kauriille ovat reumaattiset vaivat tyypillisiä ja hän vilustuu herkästi, jolloin seurauksena on helposti hermosärky. Luuston vaivat ja sairaudet ovat myös Kauris-ihmisen vaivoja.

Luonne
­Kauris-ihmisellä on hyvin monimutkainen luonne. Hän on jonkin verran sisäänpäinkääntynyt ja sotkeutuu harvoin asioihin. Koko elämänsä ajan hän pysyy kummallisena arvoituksena ystävilleen.

Jo varhaisimmasta lapsuudestaa saakka hän pysyttelee syrjässä, välttää yhteytdenottoa ja kiintymyksenilmaisuja.

Hän on mietiskelevä ja hänen vaitelias käyttäytymisensä saa hänet vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta jo silloin, kun hän on vielä aivan nuori. Hän on levoton ja pessimistinen luonne ja hän epäilee itseään. Hän on kuitenkin huomattavan kunnianhimoinen ja pyrkii aina korkeimpiin asemiin.

Hän on innokas opiskelija, etevä tekemään huomioita, kyvykäs tutkija sekä tarkkaavainen ja hänellä on terävä loogisuuden ja päättelyn taju. Hänen tiedonjanonsa on kyltymätön.

Hän suhtautuu elämään varauksella, koska hän on varovainen ja kaukonäköinen. Hänen luonteensa ankaruus ja hänen värittömyytensä tekevät hänestä hyvin särmikkään ihmisen ja häntä on melkein mahdoton lähestyä.

Hänen taloudellisuutensa muuttuu helposti saituudeksi. hänen alinomainen tyytymättömyytensä ja rajoitukset, joita hän asettaa ystävilleen, vaikeuttavat olemista hänen seurassaan.

Koska hänellä ei ole mielikuvitusta eikä hän ole omaperäinen, hän soveltuu paremmin täydennys- ja soveltamistyöhön kuin uudistamiseen. Hänelle tuottaa vaikeuksia omaksua uusia käsitteitä.

Joissakin tapauksissa hänen hyvät ominaisuutensa muuttuvat luonnevioiksi. Silloin hänestä tulee epäluotettava, itsekäs, käskevä, petkuttaja ja valehtelija. Hän saattaa myös olla suunnaton perverssi.

Seurallinen käyttäytyminen
­Kauris-ihmiset pakenevat yhteiskuntaa ja ihmissuhteita. He rakastavat yksinäisyyttä ja haluavat säilyttää oman rauhansa hinnalla millä hyvänsä. He ovat hyvin pidättyväisiä ihmisiä, joilla on usein tutkimaton ilme kasvoillaan. Jos heidän on oltava virallisella vastaanotolla, he osoittavat olevansa tilanteen tasalla, mutta vaativat, ettei minkäänlaisia tunteita ilmaista.

He ovat äärettömän täsmällisiä ja järjestelmällisiä. Heillä on vain vähän mielikuvitusta ja he kauhistelevat odottamattomia vierailuja tai epätavalliseen aikaa sattuvia puhelinsoittoja.

Kauris-ihminen osoittaa ystävyyttään harvoin ja on silloinkin valikoiva. Kun ystävyyssuhde kerran on solmittu, se on hyvin kestävä. Mutta olivatpa hänen ystävyytensä ja myötätuntonsa kuinka suuret tahansa, ne eivät koskaan ole kovin lämpimät.

Hän on kriittinen ja hänen jäykkyytensä, pidättyväisyytensä sekä viileytensä tekevät kosketuksen saamisen muihin ihmisiin vaikeaksi. Hän on mieluummin yksin kuin seurassa.

Tunne-elämä
­Kauris-ihmisen tunteet eivät ole ylitsevuotavia eivätkä välittömiä, mutta kylläkin syvällisiä ja vakaita.

Hän on liioitellun arka, mikä on huono ominaisuus hänen halutessaan osoittaa ystävällisyyttään. Sen vuoksi hän on nuoruudessaan usein onnettomasti rakastunut ja vastakkaisen sukupuolen ivailun kohde.

Kauris-ihminen menee yleensä naimisiin itseään vanhemman henkilön kanssa. Hän saa aviolittostaan tyydytyksen, vaikka se perustuu pikemmin järkeen kuin ruumiilliseen tai tunteelliseen vetovoimaan. Useissa tapauksissa hänen avioelämänsä on tyyntä ja rauhallista.

Hyvin harvoin hänen kohdallaan sattuu avioeroja tai välien rikkoutumisia ja avioelämä päättyy useimmiten vasta toisen jäädessä leskeksi. Useilla on elämässään verrattain paljon huolia, sillä Kauris-ihmiset tekevät lukuisia uhrauksia säilyttääkseen niin paljon arvostamansa rauhan ja tyyneyden.

Huolimatta kiitettävistä yrityksistään kasvattaa lapsiaan nämä eivät voi ymmärtää Kauris-vanhempiaan ja ovat taipuvaisia aliarvioimaan heitä.

Ammatit
­Huolimatta älyllisestä kyvykkyydestään ja korkeatasoisista työtuloksistaan Kauris-ihminen on harvoin ansaitsemallaan paikalla. Tämä johtuu hänen omasta asenteestaan, puuttuvasta sopeutumiskyvystä, hyökkääväisyydestä ja neuroottisesta välinpitämättömyydestä, mikä estää häntä ottamasta vaadittavaa askelta saavuttaakseen kykyjään vastaavan aseman.

Kauris-ihmisen yleneminen virassa käy hitaasti mutta tasaisesti. Hän saa kiittää menestymisestään kovaa työtä. järjestelmällisiä ja tunnollisia ponnistelujaan. Ellei hän voi saada muodollista koulutusta, hän on usein itse oppinsa hankkinut.

Häntä viehättää arkkitehtuuri. Hänen taipumuksensa viittaavat luokittelu- ja järjestelytehtäviin. Hänen halunsa työskennellä yksinäisyydessä tekee hänestä sopivan arkistointi- ja kirjastotyöhön ja museointendentiksi. Häntä kiinnostaa maataluos ja hänestä voi tulla alan todellinen asiantuntija.

Hänestä saa tehokkaan työtoverin, tahdikkaan, täsmällisen ja luotettavan. Hän on kysytty ja suuresti arvossa pidetty henkilö kaikilla teollisilla aloilla.

Työmiehenä hänen ammattejaan ovat muurari, kaivostyöläinen ja yövartija. Olipa hänen ammattinsa mikä tahansa, hän on työssään aina tunnontarkka.

;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.