IRC-Galleria

sKitty

sKitty

Kiinnostus edelleen 0 tikörr

Honeymoon.. Turun Sanomat 9.3 2008Maanantai 10.03.2008 19:15

Turussa kaupiteltiin koiranpentua kadulla

ANNE LAITINEN

Turussa on loppuviikosta ollut poikkeuksellisen paljon ongelmia epävirallisia teitä hankittujen koiranpentujen kanssa.

Kävelykadulla kaupiteltiin perjantaina neljän kuukauden ikäistä pentua, joka jouduttiin lopulta lopettamaan. Toinen, Helsingin satamasta ostettu koira määrättiin palautettavaksi Viroon.

Eläinsuojeluvalvoja Heidi Leyser sai perjantaina kaupunkilaisilta huolestuneita soittoja kävelykadulla värjöttelevästä lyhytkarvaisesta pennusta. Kauppias jatkoi puuhiaan, vaikka poliisi kävi paikalla. Mies yritti myydä pentua myös Leyserille.

- Koiralla oli olevinaan jonkinlainen rokotuskortti, mutta passi puuttui. Hän yritti myydä pentua 200 eurolla, kertoo Leyser.

Kauppias pääsi livahtamaan koiransa kanssa ennen kuin poliisi ja läänineläinlääkäri ehtivät paikalle.

Leyser sai pian puhelun tytöiltä, jotka olivat ostaneet pennun 20 eurolla. Leyser osti koiran, ja läänineläinlääkäri määräsi sen lopettavaksi rabiestartuntariskin takia.

Ulkomailta tuodulla koiralla on oltava passi ja sen on oltava tunnistusmerkitty, yleensä mikrosirulla. Kävelykadun pennulla ei ollut kumpaakaan.

***************************************

Oltiin siis episodissa mukana. Vitun tyhmät kerjäläiset, vitun epähumaanit paskat ihmiset kun kävelevät ohi eivätkä välitä.

PITÄÄKÖ SILMÄT IRROTTAA JA LYÖDÄ KOURAAN ETTÄ NÄETTE, MITEN BRUTAALISTI VIELÄ NYKY-YHTEISKUNNASSA, 2000-LUVULLA KOIRIA KOHDELLAAN!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.