IRC-Galleria

saTiVA

saTiVA

on liia vanha tänne.

iHola!Perjantai 09.12.2005 17:47

Taalla sita ollahan etelan auringossa :P Tanaan ollu kyl hieman pilvisempaa, mutta positiivisesti ajateltuna-eipaha tartte hikoilla kuoliaaksi krapdessa!
On ollu kivaa!
Matka alkoi mahtavasti istumalla koneessa 10 keski-ikaisen sikailijan edessa. Huutoa, viinaa, pierua, vessassa ramppaamista ja lisaa viinaa ja pierua. Voi vittu. Tarjoilukin lopetettiin niille jossain vaiheessa. No eipa niista yks meinannu paasta edes pihalle omin neuvoin. Bussissa matkalla hotellille saimme taas ihmetella toisia uskomattomia suomalaisia valmismatkajuoppoja. Naurattaa, kylla ihmiset voi olla tyhymia!!! :D
Vahan heikottaa kun on nukkunu niin lyhyita oita ja nekin aika vahvassa tuiskeessa :P En oo viela ihan edes selva eilisesta :P Drinksuja taas kannettii poytaan kaksin kasin ja pakkohan ne oli vetaa kurkusta alas :)
Ensiavus tuli kaytya klo 4 aamulla, kun luulin, etta piilarit oli jumiutunu silmiin, kun yritin repia niita pois enka saanu. Siella mulle kerrottiin, etta mullei oo piilaria enaa silmis. Helvetti olin unohtanu, et olin ottanu ne jo pois ku tultiin bilettamasta. EI NAIN. No empahan sentaan tehny Toukoja eli silmaan haavaa niita repiessa pois!
Nakurantaakin sivuttiin eilen ja kaikkea epailyttavaa tuli nahtya! Ykskin aija kaveli muna uikkareissa*. Milla siihen etta "kaivaako tua muniaan". No herra lahestyy meita ihaillen maisemia ja huomaamme, etta irstaus runkkailee menemaan! Jep jep.
Vittu kun naurattaa, I need some sleep!

*(edit. Kaveli kasi uimahousuissa)
Niin nahtiinhan me eilen Janne Hurmekin laulamas jossai suomalaises paskabaaris. Ei se laulanukkaa mr. Veinia :(
Joopa joo... Tama ohimokihara menoo nyt.
Adios amigos :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.