IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

väitän että oon pahempiPerjantai 23.12.2005 16:19

sain ihanat pimeässä hohtavat nopat joululahjaksi, kiitos |mimmu| ja Melinfag.. mutta kuinka korvia voi kutittaa? :o kysymysmerkki on paras minkä voi saada ;)

istun tässä huulirasvaa nenänpielissä ja hammastahnapilkkuja naamassa, mikähän tässä menee väärin.. kotikonstit kunniaan vaivaan kuin vaivaan

kuviosahalla saisi piparkakkutalojen rakentamiseen uuden ulottuvuuden

heräsin ensimmäisen kerran puoli viisi aamulla, joten se selittää elämän karut viisaudet mitä nyt sikiää enemmän kuin tarpeeksi

lähden viemään siskolle vasaraa

saa sitten makeiset maistua, tammikuussa syödään pelkkää sipulikeittoa

..punaista..Keskiviikko 21.12.2005 16:42

mä vaan rakastan rakastaa<3

....niinkuin ananas ja kookosTiistai 20.12.2005 21:03

vihaan sitä, jos muhun ja mun tekemisiin ei luoteta..

armageddonTiistai 20.12.2005 14:47

kiitokset JauVille ja _DesPeratE_ lle että ostitte sen dvd-soittimen ja armageddonlehvan sen takia, että mua piti sivistää..:) nyt oon taasen viisaampi..

äippi ei odottanut että olisin eilen yöllä tullut kotiin, kaksi päivää poissa ja sitten kun tulin välillä toiselle puolelle ilmajokea niin ovi oli laitettu lukkoon. mä huomaan että mua rakastetaan..;)

täällä haisee taatelikakku ja piparit, ehkä se joulukin tulee, vaikka pelkään ettei tule niinkuin aina ennemmin.. kakarana se oli jotenkin erimoista, nyt enemmänkin ressaa kuin odottaa. ehkä se tästä, onneksi on kakaroota talo täynnä niin et on elämää..

miksi yksin kotona-leffoissa rosvot menevät aina ansoihin, vaikka ne ovat joka osissa samanlaisia.. voi sitä tyhmäkin olla.

kani ja kaijaTiistai 13.12.2005 23:13

|jani| on mun kaveli, ja me mennään pitämään kivaa lauantakina.. x)

meuhua meuhuaLauantai 10.12.2005 14:02

juu kyllä, tuo sana on Juuri Sen Rakkaan Serkkuni käyttämä, miltä se kuulostaakin.. ;P

taikussa on tänään joulumyyjäiset ja senpä takia nousin tänään virkeänä (tai vähemmän virkeänä) jo seitsemältä, että olisin kerinnyt yheksäksi tänne saapumaan..
aamunuosu tuntu niin epäreilulta, kun kaikki muut vielä onnelisesti nukkuivat.. niinpä herätin äipin ettei mun olisi tarvinnut ihan yksin kärsiä silmät ristissä.. :)

en päässyt pikkujoulu kuviin.. tosin en kyllä olisi halunnutkaan, en myönnä mitään.:) olemassaoloani siellä..

tänään kiiiihkeästi meuhua

lähden käytävälle "hengaamaan", kiitos nunnu^^ kun viljelet tuota sanaa mun kanssa.. :D harmi kun et oo täällä tänään.. ikävä kaakaohetkiä..

..mustavalkoista..Sunnuntai 04.12.2005 16:21

vihaan tätä kökköä elämää

vihaan elää Pässin alamaisena

muka "turhuuden jumalatar"

miksi jälkeenpäin aina miettii, mitä olisi voinut sanoa

olin vain hiljaa

taas

huomenta päivää iltaa yötäSunnuntai 04.12.2005 14:38

onko joulukalentereihin ikärajaa, siis niihin suklaisiin.. tuntuu vaan siltä, että kassan takana istuva täti olisi katsonut hiukan pidempään kun maksoin nalle puh-kuvallisen kalenterin.. mutta ei tietenkään itelle, ei.. :)

lauantaina oli toisen asteen opiskelijoiden pikkujoulut kurikassa, niihin oli sitten pakko mennä tietysti, nyt suussa maistuu eilinen.. ja olen kovin pahoillani siitä.. paikka oli täydempi kuin koskaan silloin kun sinne ei ollut 16-v ikärajaa.. näitä lisää.. tonttulakki vaan unohtu kotiin, harmi..

jedicall, kiitti että kestit rakasta sukulaistani.. :)

ärsyttääPerjantai 02.12.2005 14:59

tänään on ärsyttänyt:

*henna
*kaverit jotka eivät olekaan kavereita
*henna
*pässin kotiutuminen
*henna


ei kaissitten muu..

onpas tänään ollut hyvä päivä..

viisasta mullakin..

on se.. se onTiistai 29.11.2005 20:24

tänään ollaan oltu sallan kanssa normaaleja, ja JauVi tietää mitäs se tarkkoittaakaan.. x) ihime ettei pää oo menny seinästä läpi.. hyvä etten oo meidän naapuri.. en nimittäin varmaankaan kestäisi..

eilen meni yömyöhälle jarin kanssa ja tänään nukuin sitten onnellisesti kouluni ohi.. kyllä sinne onneksi kerkiää huomenna. laiska paska

voi kuule jos näkisit meidät jammailemassa

jamba ja huuiii

ja pyllyt pyörimään, jammailua sekin, rantaleijonan jammailua..

lumilinnaan tuli valmiiksi yksi kerros, taitaa olla koko talven projekti sekin, kun rakentaminen kääntyy aina painiksi tai sodaksi, lopulta pihassa ei ole enää lunta kun se on naapurin auton etulasissa tai linttaantuneena mun alle.. siitä anteeksi

heilutaan nyt

chad-kuva kertoo kaiken..

mun tekstiviestiin ei muistettu vastata, kyynel