IRC-Galleria

Missä kettu on?

Kettu oli kadonnut. Kukaan ei tiennyt, missä Kettu oli. Hän ei ollut luokassa. Hän ei ollut ruokakomerossa makkaroita napsimassa. Hän ei ollut Aulista härnäämässä. Kettua ei löytynyt mistään.

Eläimet olivat aivan hädissään. Ehkä metsästäjä oli nähnyt Ketun jäljet. Ehkä Kettua ajettiin takaa! Mutta ei. Kettu oli kasvimaalla. Hän kylvi kaikessa rauhassa porkkanoita, kun Onni löysi hänet.

Kettu näytti aivan oikealta puutarhurilta. Hänellä oli puutarhurin haalarit. Hänellä oli myös pieni lapio. Hänellä oli punainen kastelukannu ja pitkävartinen harava. Hän ripotteli taitavasti siemeniä maahan.

Kettu katsoi Onnia kulmiensa alta. -Porkkana on alkanut maistua, Kettu murahti. -Sehän on mukavaa, Onni ilahtui. -Kun oli se maistamisviikko, alkoi porkkana maistua, Kettu selitti. -Sinäkö varastit ne porkkanat ruokakomerosta? Onni kysyi.

Kettu punastui kuononpäätä myöten. Kettu oli ruvennut punastumaan. Porkkanansyönti herkistää, Onni ajatteli, mutta ei sanonut mitään.
netta heräs taas neljältä eikä millää takas nukkumaan, enhän siis minäkään olisi enää halunnut nukkua 8| xD sit tietty ku se nukahtaa niin ei enää tuu uni. Mut huomenta! Aamu näyttää oikeastaan ihanalta, sen mitä unenpöpperöisillä silmillä ulos näkee tihrustaa :) pistin vahvat kahvit tippumaan.

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2009 13:02

tänäaamuna käytiin herättämässä sami ysiksi kouluun, jäätiin sinne sit ku innostuttiin siivoamaan parveketta:D harmi vain kun netalle tuli väsy niin järjestäminen jäi puolitiehen, äitille "kiva" yllätys ku tulee kotia ku puolet parvekkeen tavaroista on olkkarissa xD pitää mennä sallan avaamilla takas ku se pääsee koulusta :D

oon taas ollu niin järkevä rahankäyttäjä, että pistin vipat käteiseni korttiin, kuoreen ja postimerkkiin xD eilen oli niin ihana ilma että teki mieli kirjoittaa kirje ja niin vaan tuumasta toimeen :D hope he like it....:)

sadepäiväLauantai 09.05.2009 21:52

mumma osti netalle kumpparit joilla oli vähän vaikea kävellä, pihalla seistiin sit vaan naama mutrussa yhdessä kohtaa :D

<3Lauantai 09.05.2009 02:30

"itsekukanenki on suuttunu ittelleen

elämä on täynnä vääriä valintoja! tiiätkö miks?"

"no miks?"

"no siks ku myö ollaan niin helevetin hölömöjä :):)"
tänään tapahtui jotain todella odottamatonta ja melkein järjetöntä, ei tiedä itkeä vai nauraa... Se tunne löi tajun kankaalle en tiedä oonko vieläkään ihan selvinnyt siitä.. Mutta raportoin huomenna lisää onko tilanne muuttunut.

mämmäm!Perjantai 08.05.2009 02:55

tänään oltiin pitsalla, minä sufé sami ja mama. Äiteelle soitti sit joku ja se selitti "...ollaan just syömäs minä, sami, saija ja saijan tyttöystävä..." sit puhelun loputtua korjailemaan et "emmä sitä ny NIIN tarkottanu" xD oli mukavaa sai syödä mahan palloksi ja naurua ja lenkkiä kaupan päälle, nettakin käveli alikulkutunnelista aina pikku moskovaan asti!

vähä säikähdin!Tiistai 05.05.2009 19:58

lintu lensi makkarin ikkunaan, mitenkähän kävi..

Saa sydänkohtauksen ku tuolla lailla säikäytetään ajatuksistaan takas tähän maailmaan.

Vituttaa muutes.

yömyöhään runokirjojen selailua<3Sunnuntai 03.05.2009 03:32

"Kuvittele leppäkerttu umpimustaksi.
Etteikö ulkokuorella väliä?"
-Markku Tanttu-
maritaa on aina niin ihana nähdä, mun ja netan mummukka on sellainenkin hyväntuulen päivänpaiste:) vaikka sokkarilla käyty keskustelu onkin nakertanut tuolla mielen sopukoissa, ja Sinä senkin joka sanoit paviaania hellittelynimeksi voi voi sun kanssas...

Charloten ja netan kanssa istutettiin orvokkeja parvekkeella, työnjako oli seuraava: netta haisteli ja maisteli, lotte kasteli ja minä olin multavastaava. Oli kivaa:) senni teki meille hyvää ruokaa ja kääri kääretorttua ja sai mun päähän idean hiustenpidennyksestä, hmm....

Tänään pidin omaa kauneushoitolaa partsilla ja olkkaris, oli vähä hauskaa xD kuunneltiin spice girlssejä ja nettakin meikkas nukkeaan(poika- xD). Ja olkkarin maton. Tuli kyllä niin kaunis "asiakkaastakin" että varmasti hurmas kaikki siä juhlissa:) siis mun käsittelyssä olleesta. Tai tulihan tuosta netan timovauvastakin aika komee :'D

nyt illalla samin ja netan kanssa katottiin leffaa ja juotiin kaakaota ja syötiin karkkia ja oltiin vesisotaa samanaikaisesti, netta sai siis kaksi kylpyä peräjälkeen kun aiemmin piti laittaa neiti jäätelönsyöjä punkkaan xD

hehee, tuli lyötyä pieni vetokin eilen illalla.. Eli jos suomi voittaa mmkultaa, niin saija

no... Saattepa sitte tietää;D