IRC-Galleria

Ei nyt oo kenenkään herkän ihmisen päivää tarkoitus pilata mutta en toivo sitä enää itellekään, joten joutuu vähän avautumaan.

Taidatte olla samaa lafkaa Ohon kanssa. Toivon mukaan menee tajuntaan tätä kautta kun ei "asiakaspalvelijat" osaa hoitaa työtänsä puhelimessa tai vaikkei juuri kuuluis työnkuvaan ni vois kyllä kuulua. Vituttaa ku joka kuukausi tuputetaan lehteä, jota erehdyin joskus tilaamaan ja jonka jälkeen en oo mooooneeeen vuoteen tilannut uudelleen ja siitä lähtien oon vastannu puhelinkaupustelijoille ei. Viimeisimmät vastauskerrat ovat jo koetelleet hyvää kasvatusta. Ja sehän siinä on vikana ku ei se oo niitten reppanoitten syy, ovat vaan hankkineet itellensä mahdollisesti hyvin ikävän työn.

Eli täten kiellän suoramarkkinoinnin kaikella tavalla Ohon, varsinkin Seiskan ja kaikkien muitten asswipelehtien osalta. Lykkää listaan kaikki lehdet mitä teiltä ja teidän yhteistyökumppaneilta löytyy. Saan luettua kiinnostavat lehdet muualla tai jos en muista kiinnostavista tiiä ni säästynpä siltäkin vaivalta sitten. Jos kauheesti kiinnostaa joku lehti ni osaan sen kyllä sitten etsiä käsiini ja tilata kotiin saakka tarvittaessa.

Jos keksitte lehden jossa on vain peruskanavien ohjelmatiedot ja ehkä viikon leffa-arvostelut (muitten ku jonku elämäänsä kyllästyneen "oikean" toimittajan kynästä lähtöisin) ilman juonipaljastuksia ja ylimääräistä soopaa, soitelkaa sitte seuraavan kerran.

Tai jos soiton aiheena on anteeksipyyntö koskien tuputusta ja ärsyttämistä.

Parahin terveisin Sanna

Muistakaakin että yhteystiedot kirjoitan vain että osaatte poistaa ne tiedoistanne lopullisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.