IRC-Galleria

satuliinukka

satuliinukka

nopea kokki, AmpuvaPersoona, satuli...

viime kerrasta onkin aikaa..Tiistai 13.02.2007 00:21

Burden AD on Helsingis keikalla, eli bändileskenä kisun kaa kotosalla.. : )

Käväisin juuri viikko sitten Münchenissa (apua, kuis se kirjoitetaan..? ;) ) ISPO messuilla. Tosi hyvä reissu, mitä nyt hotellihuoneet oli luovutettu pois...

Ensi viikolla talvilomalle!!!! Jee!!! Ajattelin pari päivää viettää ihan vaan lepäilemällä täällä kotona ja sitten jossain vaiheessa siirryn Kuopion maisemiin lepäilemään.

Keväämmällä maaliskuussa on iso-enoni (siis isin eno) 90v päivät! Niitä odotellessa! On meillä pitkäikäinen suku!! Myös äidin täti täyttää keväällä 90v. Kun olisi yhtä onnekas ja hyvä kuntoinen..

Sain isältäni pari viikkoa sitten Kuopiossa käydessäni jo edesmenneen iso-enoni sodassa tekemän puisen puukontupen ja siihen kuuluvan puukon, johon vain terä on uusittu!!! Suurimpana aarteenani vaalin niitä! Tuppeen on vielä kaiverrettu 1942.

Kamala väsymys.. asiaa ei varmasti auta istua yömyöhään tässä koneella...

Poltin juuri Michaelille (ystävämme Irlannista) viimein kokoelma levyjä suomalaisesta musiikista, lupasin jo kesällä lähettää hänelle. Paluu postissa odottelen vaihtarina levyjä irkkumusaa! : )

Nyt kun vielä osais päättää menenkö nukkumaan japanilaisen ristikon vai Monican tarina -kirjan kanssa (yllättävän hyvä kirja jenkkilän salarakkaasta! Voittaa Anita Hallaman yrityksen!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.