IRC-Galleria

satuliinukka

satuliinukka

nopea kokki, AmpuvaPersoona, satuli...

hävettää tunnustaa, mutta...Maanantai 02.04.2007 16:14

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Saatan kadulla kävellessäni ajatella (siis ihan tosi ja tämä ei vielä lopu tähän!) ja suuni liikkuu ajatusten mukaan ihan kuin puhuisin... tämä on äärimmäisen nolo tapa, varsinkin jos ei pysty piilottamaan suutaan kaulahuiviin... Onneksi tapahtuu vain jos/kun jotain tosi jännää on tapahtunut elämässäni (siis ei kovin usein) ja kertaan sitä mielessäni!

2. Mikroaaltouuni täytyy aina pysäyttää 2 sekunnin kohdalla, tämä koskee vain kotona olevaa mikroa, ei esimerkiksi työpaikan. Jos en pysäytä, jotain kamalaa tapahtuu... Voi kunpa tämä olisi vain vitsi... Nimimerk. neuroosi-nainen

3. Leikkaan ajoittain avomieheni varpaankynnet... Tämä vain siksi, että hänen kyntensä ovat todella vahvat ja kasvavat nopeasti (toisin kuin omani), joten niiden leikkaaminen on hauskaa taistelua saksien kanssa. (Omassa päässäni tämä on todella loogista mutta kuulostaa ulkopuolisille kipeältä..)

4. Kerään kaikkea mahdollista tavaraa, vaikka asunto on jo täynnä... Viimeisimpiä hurahduksiani; Taalainmaan hevoset (siis pienet puuhepat, en ole raahannut mieheni iloiseksi yllätykseksi mitään oikeita hevosia tänne sentään - kyllä mullakin joku raja on!), arabian astiat (kaikki mielellään vielä eriparia niin siitä vasta onnelliseksi tulenkin!!), Barbababa- ja Rasmus nalle kirjat, laukut, lasipurkit..

5. Sit on nää perusneuroosit eli; astiakaapissa astioiden järjestys (merkeittäin, väreittäin ja koottain), astianpesukoneen täyttöjärjestys, asunnosta lähtiessä lieden virtojen tarkistus hokien samalla nolla-nolla-nolla-nolla-nolla jos ja kun ne eivät ole päällä, ulos lähtiessä myös asunnon oven töniminen että se on varmasti kiinni (se on tehtävä tietyn rytmin ja lukumäärän mukaan, muuten se silti saattoi jäädä auki), kaikkien töpselien irroittaminen ennen asunnosta poistumista (tämä jäi päälle viime kesältä, kun oli ukkosia..), lankapuhelimeen ei saa vastata ekalla hälytyksellä mutta mielellään heti toisen hälytyksen jälkeen...

Nyt minulla on tunne, että olen paljastanut liikaa itsestäni...

Haastan seuraavat ihmiset:

HurtikaisenAnja
HerraHullo
Minndeeuh
Palmulonkero
AgONi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.