IRC-Galleria

savukvartsi

savukvartsi

"I have no strength with which to speak when you sit me down and see I'm weak." ~Brave <3
Näin viime yönä tosi hienoa unta.

Olin Link, ja kuljeskelin ympäri Hyrulea sankaroimassa: mm. härväsin jossain intiaanikylässä muistaakseni pöllityn Hylian Shieldin perässä. Mestan shamaani katteli miun aseita (miekkaa ja jousta) silleen "...tota... onkos noissa joku juttu? Minusta tuntuu että on."
Sinne kylään hyökkäsi jotain Twilightin sotilaita (Twilight princessin rinnakkaismaailma, ei bling-bling -vampyyrishitti) ja vedin niitä turpaan. Se shamaani vissiin tajusi että miun aseissa oli joku juttu.

Ja seikkailin jossain kokirikylässä, niillä oli joku vähän kehä III:sta muistuttava puunjuuriohituskaistasysteemi, jossa sompailin Eponan kanssa ja pudottelin niitä sotilaita.

Jossain vaiheessa Ganondorf meinasi puukottaa Zeldan miun lapsuusajan tikarilla (unessa sen nimi taisi olla Kokiri dagger), mutta jotenkin ninjailin itseni siihen väliin ja onnistuin kääntämään aseen Ganondorfiin itseensä. Ja sit se kuoli ja hajosi mustiksi linnuiksi jotka syttyi palamaan.

Ja sit menin naimisiin Zeldan kanssa.


Ja jotenkin mystisesti on ollut yllättävän hyvä mieli tän päivää kun sain eeppistellä ja sankaroida yöllä. Mutta aina se hämmentää kun olen unissani mies xD

legend-of-zelda-wallpapers_21945_1600x1200.jpg

Nyt meen kattoo voisinko sankaroida tänä yönä lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.