IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

GAAAAAAH.Tiistai 08.08.2006 20:41

Otto tuli siis sunnuntaina kotiin joskus ööööööh, sanoisinko vähän ennen kahta tai jotain, siinä kahen aikaan suunnilleen. No sit Oton pikkusisko jäi taas yöksi meille... Oli aika riitaisa päivä se sunnuntai. ;< Käytiin illalla vuokraa leffa, joku Pelimiehen Iskuvinkit jos muistan nimen oikein. Ja oli muuten hyvä leffa! ;> Jopa Otto tykkäs.

Eilen aamulla ois ollu sit hammaslääkäri mulla, mut oli nii kauhee paniikkihäiriö siitä etten voinu mennä kertakaikkiaan. :O Se oli kamalaa.
Oton sisko lähti sit siinä eilen illalla seittemän aikaan kun sen isä tuli hakee sen... Sekin oli paska päivä, ei siitä sen enempää.
Katottiin joskus melkee keskellä yötä Painajainen Perheessä Oton kanssa. Se leffa joka katottii ihan ensirehveillä. <3

Tänään mä sit käväsin kaupungilla yksinäni nopee ja palautin lehvan ja sit tulin kotia ja nyt on tylsää. Otto ei taaskaan tee mun kanssa mitään. -.- No ihan sama. Sääli ettei oo kavereitakaan. Jani nukkuu.<3 Pikku tuhisija. <3

Äiti soittaa mulle kai kuuden aikaan, jos meen sen kanssa kävelylle. En kyllä tiä jaksanko mennä, väsyttää perkeleesti kun tänään kävelin yhteensä varmaan kolme kilsaa. O.O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.