IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 21:09

Oonkohan mä kuinka sairas ja mikähän sairaus mahtaa olla kun koko ajan tekee mieli siivota ihan perkeleesti? O.o Toivottavasti musta ei kuitenkaan mitään nipottajaa tuu siivoomisen suhteen, nipottajat on rasittavia. Sopivasti kun pitää siistinä niin se on hyvä. :)

Kyllä tämä tästä.Maanantai 30.07.2007 16:00

Ei niistä päikkäreistä mitään tullut. Jani heräs heti kun menin makuulle ja sit kun siinä hetken sen kanssa sähelsin niin en saanut unta. Ja muutenkin vähän nöööööööhh tilanne. >_<

Tuossa pari tavarat pistin paikoilleen ja tuli heti vähän siistimpää taas tässä olkkarissa. :) Mukavampi olla kun ei oo joka paikassa lattialla kamaa.

Pitäis syöttää Jani.

Voiton puolella.Maanantai 30.07.2007 15:01

Nimenomaan.

Jani nukkuu, vois itekin mennä päikkäreille kohta kun väsyttää taas niin vitusti vaikka yhen aikaan menin nukkumaan ja heräsin puoli kymmeneltä.. Argh.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 23:54

Rakkauskohtaus.

<3

Kadoksissa.Sunnuntai 29.07.2007 15:12

Nii. Ne on toistaseks vielä kadoksissa, kunpa ois pidempäänkin.

Eilen illalla minä ja Otto ja Jani oltiin mun äidillä. Yönkin sitten vietimme siellä, saavuttiin äsken kotiin. Nyt pitäis alkaa urakoimaan, laittaa pesukone paikoilleen ja kaikki muutkin kamat. Ja puolet roskiin tai kirpparille tai jollekin tai vinttiin tai kellariin. Plääh, oon ihan poikki, en tajua. >_< Voisin vaan nukkua ja nukkua ja nukkua.

Suklaata, namm.

Alaselkä ja lantio kipeenä. Ei saa olla sitä mitä luulen PERKELE!!
67% nainen.
33% mies.

Krääh.Lauantai 28.07.2007 15:29

Viime yönä oli sitten muutto, voi jessus mitä touhua. :D Muuttamassa oli minä, Otto ja Oton kaveri Joonas. Iltakymmeneltä haettiin vuokrapaku ja sitten huristelemaan. Kaksi kertaa saatiin ajaa kämpältä toiselle edestakas ja sen jälkeen vielä auton palautus.
Välillä meinasi voimat loppua ja väsymys iskeä, mutta oli helvetin hauskaa. :D
Kun oltiin henkilöautolla lähdössä hakemaan pakua, istuin etupenkille ja Otto taakseni ja käskettiin työntämään penkkiäni eteenpäin. Joonas sitten kuskina neuvoi nerokkaasti että "sulla on semmonen kahva tuolla jalkojen välissä". Oltiin jo kaikki vähän nuutuneita siihen aikaan että kyllä nauratti. x) Naureskelin siinä että vai että kahva jalkojen välissä.. Niin Joonas siihen että "joo-o, mut mulla onkin sähkötuoli!". :'D
Peruuteltiin sitten pakua ulko-oven eteen. "Tohon rakoon peruutat", "nyt ollaan jo ihan huulilla", "nyt meni puskaan!!". Oi jestas hyvä ettei se auto tärähtänyt seinään kun kuskikin repeili. :D
Toista kuormaa lastatessa Otto koitti nostaa jotanki kajaria maasta. Tai mikä olikaan. Joonas sitten neuvoi: "Siin on semmonen aktiivireikä, ota siitä kiinni". :DD Kaikki nauroimme taas ihan kippurassa. Tuo oli joskus mitä sanoisi, kahden aikaan yöllä..
Purettiin vikaa kuormaa, jätkät kantoi suht kookasta sohvaa suht pieneen huoneeseen. Joonas meni selkä edellä edeltä, koittaen käännellä sohvaa sisään. Sohva peitti oviaukon ja lipasto oli tiellä sitten siinä huoneessa, hajottiin Oton kanssa täysin kun sohva kolahti ja Joonaksen ääni kuului vaimeana huoneesta. "Otto, Otto, Otto!! Nyt tuli pieni ongelma..". :'D *nauraa kippurassa*
Aamuviideltä päästiin petiin. O.o

Koska muutetaan uusiksi? :D

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 17:52

Ens yönä alkaa tapahtuun. :D

[Ei aihetta]Perjantai 27.07.2007 13:39

Kahtakymmentä vaille ykstoista mun täytyy olla äidin pihalla vaunujen kanssa, lähetään kissaa kuskaamaan eläinlääkäriin. Se on leikattu niin mennään tikkienpoistoon.
Pitäis alkaa pukemaan ja meikkaamaanki pikkuhiljaa, ja kannattais pestä hiuksetkin. :D Ihan kakkiset. Otto lupas käydä kaupassa tässä pian, jos ennen sitä tai sit ihan sen jälkeen kävisin siellä suihkussa.
Janin voisin laittaa nukkumaan kunhan se on nakertanut juustonpalasensa loppuun. Istuu keittiön lattialla ja syö sitä. :) <3 Pikku kulta.

Parin yön päästä taitaa alkaa kärsimys, toivottavasti ei. *rukoilee* :S

Mikä päivä. x_XPerjantai 27.07.2007 00:04

Olen ihan kuitti. Niska, hartiat, yläselkä ja pää ihan jumissa. Koko saakelin päivän kestäneen pakkaamisen ansiosta.. Nyt jos joku hierois oikein kunnolla niin tekis kyllä hyvää.
Just äsken saavuttiin vasta kotiin, Janin laitoin petiin ja toivottavasti on nukahtanut jo. Oli se kyllä väsynytkin jo kun sen tonne heivasin.
Vois katsoa onko maitoa ja jos on niin sitten tehdä jääkahvia, en oo pitkään aikaan juonu! Tekee mieli. <:
Katotaan Oton kanssa StarWars joku.
Nyt kullan kainaloon. <3