IRC-Galleria

semikko

semikko

kooMikko, boheeMikko...

muuten vaan.Tiistai 04.07.2006 00:39

ajattelin nyt raapustella tänne muuten vaan, vaikkei ole mitään raportoitavaa.
hohhoijaa. nyt on heinäkuu ja helteet. olen vain töissä, töissä, töissä. hellepäivät nukun, nukun, nukun. eräiden negatiivinen ote elämään tuntuu tarttuvan jo minuun ja pelkään, että minusta tulee kohta samanlainen marisija kuin he. ehkä asialle pitäisi tehdä jotain.
taisin tuossa aiemmin raapustaa, että "suunnitelmat ensi syksylle tuntuisi ainakin vielä olevan aika selvät". anteeks mitä? no ei kyl oo. kohta pitäis tehdä päätöksiä lähitulevaisuuden suhteen, mutten todellakaan tiedä mitä teen. mielipiteet vaihtelee vähän päivittäin. pysyäkö vakituisessa työsuhteessa, niin että tulot on taatut ja säästöt "pahanpäivän" varalle kasvavat vai pitäisikö repäistä ja irtisanoa itsensä ja lähteä vaikka maailmaa kiertämään? tjaa-a.

tuntuu että kaikki kaveritkin on juuri nyt heinäkuussa ties missä päin maailmaa. kotomailla tai ulkomailla, kaukana kumminkin. minä vain vietän yöni lentokoneissa, jotka eivät mene minnekään.

nissan, perkele, alkoi tuossa jokunen aika sitten reistailemaan. luulin jo, että seinäjoen rokkireissu oli ressukalle liian rankka reissu, mutta ei sentään. vähän tuunaamista ja kyllä kulkee. no, tänään hajosi virtalukko. (toim.huom! ei 500 euron autolta voi paljon odottaa!). virtalukko purettiin ja nyt superautoni lähteekin käyntiin jopa ilman avainta! vaikka sormea kääntämällä. huomenna pitää varmaan ostaa jostain rattilukko, pitkäkyntisten varalta.
nissan on kyllä tulta, tappuraa, rautaa ja metallia. näin on näreet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.