IRC-Galleria

semikko

semikko

kooMikko, boheeMikko...

matkakuume.Sunnuntai 06.08.2006 04:22

hirvee matkakuume. no ei se mitään, sillä meitsi meikäläinen lähtee viikon päästä bulgariaan. kultahietikot kutsuvat. jea. torstaina alkaa kahden viikon (palkaton) kesäloma! kesäloma! siis kesäloma! wuhuu. saa ainakin vähän nauttia tästä kesästä. toivottavasti siellä kultapaskaaurinkohietikkorannikolla paistaa aurinko ja hellettä piisaa. sitä kaivataan. taisi siellä bulgaarian maassa olla tässä taannoin jotain mutavyöryjä. olisikin aika extereemematkailua kun heräisi hotellihuoneesta mutakylpyyn. meillä on tosiaan määrittelemätön majoitus, niinkuin äkkilähtömatkojen perussääntöihin kuuluu. odotan siis innolla minkälaiseen murjuun meidät työnnetään. -> 100 kilometria keskustaan, huoneneliömäärä 7 neliötä, ei parveketta, ei ikkunaa. sähköt poikki, huone täynnä torakoita. uima-altaasta ei tietoakaan. miltäs kuullostaisi?
voihan se hyvin olla että käy hyvinkin ja saadaan joku kahdeksan tähden luxuslukaali aivan keskustasta, isolla parvekkeella, merinäköalalla ja buffetaamiaisella.
nojaa. ehkäpä jotain noiden kahden väliltä. toivottavasti.
me halpamatkalaiset myös lennetään bulgariaan bulgarialaisella rönttöairilla. maahan maan tavalla. kaippa se ilmassa pysyy. tällä matkalla aion kyllä panostaa lentokoneen sotkemiseen oikein antaumuksella. on niitä tässä jo tarpeeksi siivottu.

bulgariaa odotellessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.