IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 26.02.2007 20:52

1. Avaa musiikki ohjelmasi.
2. Laita random päälle.
3. Kirjoita 25 ensimmäistä randomilla tullutta, vaikka ne olisivat kuinka noloja.
4. Kirjoita lyhyesti joitakin muistoja/ajatuksia jokaisen biisin alle.

1 blade 2 soundtrack – rave theme
tulee mieleen kimmo ja tomi..ja ryyppyreissut

2 k-maro – femme like you
tulee mieleen sohvin valmistujaiset. ku olin aluks loimaal, ankkuripaikan alakerras ekaks juhlii ja sitten kiiren vilkkaa matkasin naantaliin juhlimaan. hauskaa oli jne. pöllittii jonkun äijän pitsa ja retu kaato mun juoman. ja tehtii muutenki kaikkee tosi tyhmää

3 da buzz – wazz up
äääää..saksa, eberswalde. tätä tuli kuunneltua jonkin verran sen reissun aikana ja kännättyä tietty :D

4 bloodhound gang – the bad touch
mitäs tästä tulis mieleen…irstas biisi

5 jonna – paljon tarjolla
viime kevät ja terhin kanssa dokailu. just ennen baariin lähtöä mun oli pakko kuulla tää.

6 happoradio – pikkuveli
hmm…ehkä yks ihan kiva vaihe yhes vaihees. joskus vuonna 2004 ja se kevät jollon mentii helsinkiin

7 maija vilkkumaa – lattiaa pestään
viime kesä ja ruisrock. voitin sillon liput sinne lauantaiks. mentii katin kanssa sinne. oli varmaan yks parhaimmista, ihanista kesäpäivistä. juotiin kaljaa ja pidettiin hauskaa :D

8 kemopetrol – everything that surrounds us
mmm..viime tammikuu..alkaa harmittamaan. siis jotenkin sillai niiku

9 maija vilkkumaa – mun elämä
terhi ja viime kesä. se oli se reissu ku otin jotkut hiton itkukännit. mutta loppupeleissä se ilta meni tosi mahtavasti. olin ihan vitun sekaisin.

10 mew - special
sen pojan nimi oli pietari ja se vei mut kattoo tätä viime kesänä ruissis. mä rakastuin tähän bändiin ihan täysin. se pietari oli tosi kiva ja mä pussasin sitä.

11 fat boy slim – what the fuck
heh..muistuu mieleen se kerta ku oltii joskus vuonna nakki ja kivi outin kanssa dokailee imatral. käveltii jossain siellä karhumäen suunnil niitte poikien kanssa ja sit mä en enää muista

12 blink 182 – all the small things
malla ja kauppis. lauleskeltii tätä sillon joskus vuonna 2000..tää tuli melkei koko ajan sillo mtv:ltä. hih

13 eagle eye cherry – save tonight
se oli se kesä 2002. lähettii yhen kimblen kaa ajelee ja sitten ajeltii koko yö. ja seuraavana päivänä mun piti mennä lastenleirille valvojaks. ajettii sillon autoki ojaan.

14 the offspring – hit that
tulee mieleen joku koskiksen disco. se oli varmaan niitä ekoja kertoja kännissä.

15 wiseguys – ooh la la
say ooh la la..letkee jenkka :D oltii viime kesänä katin kanssa tuol mellilän rivieralla..taisin olla viel kännis ku mentii sinne mut hyvä fiilis oli silti..

16 the killers – somebody told me
risto ja riston yritys

17 kwan – dreaming of…
retuhan kwanista tulee mieleen :D

18 kemopetrol – shine
mm..sillo ku viime jouluna katottii töissä markon kanssa se saw II siel oskarinsalissa..huih..se oli kyl tosi jänskä

19 redrama – let me go
markku ja markun luona juotu punkku

20 haddaway – what is love
äääää…ihan huippu..viime kesä ku olin sen samin ja markuksen kanssa dokailee ja jorailee..sillä reissulla hävis kaikkee roinaa.

21 paris hilton – stars are blind
anssi ja anssin kännihölmöily. se ku se kerran heräs laival siel helikopterin laskeutumisalustalta :D mä saan aina nauraa sille..

22 cypress hill – rap super star
sillo ku sarpe viel asu siel loitsus siel ihan vitun isos kämpäs..ja sit ku se sil oli niit juustonakkei ja pekonia pakkases.

23 nelly furtado – maneater
viime oscamp ku tultii tansseista pois. sanna ajo ja auto oli täynnä. mä otin ne 2 makkaraa mukaa sielt kemuist ku mulle tuli ihan hirvee nälkä. sit sen jälkeen painittii viel artsin ja jukkiksen kanssa ja mua sattu ihan vitusti tissiin.

24 madonna – jump
viime syksy ku oltii tanjan ja muitte kaa baaris ja liimailin niitä pikkuhousunsuojia ottaani ja tanja joutu repii niit koko ajan poies :D

25 mew – the zookeeper´s boy
kartsu ja sime haki mut lahden assalta. me lähettii ajaa kohti hartolaa. oli tosi kiva ilma. käytii heinolan mäkkäris ja siel meni kaikki päin vittua. kirjotin sinne valituskirjeenki jälkeenpäin. sit ku päästii hartolaa ni näin kaikkii tosi kivoi tyyppei pitkästä aikaa..tosi iksu niit <3

mmm..Sunnuntai 25.02.2007 17:17

vitsi ku tekis mieli suklaajätskii ja sit semmosta suklaakastiket siihe lisäks.
voi hitsin hitsi :/

http://www.youtube.com/watch?v=vyb8oNGDcR0Sunnuntai 18.02.2007 14:27

muista huutaa kovaa parkkipaikalla "tuu tänne saabin luo"

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.02.2007 18:56

Ystävä on henkilö, joka lunastaa sinut putkasta.
MUTTA hyvä ystävä istuu siellä vierelläsi ja hokee "Kuinka v*tussa me tänne jouduttiin?!?"

Jeeejeeee..ystistä kaikille! <3

kiitos kelaTiistai 13.02.2007 11:32

aivan mahtava yllätys oli eilen kotona. kiitos..revin jostain 900 € Teille.
vois melkein sanoa et nyt vituttaa.

itkuLauantai 10.02.2007 21:15

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.
Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi.
Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät!
Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä. Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani!
Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.
Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.
Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi).
Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!
Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin.
Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!
Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa.
Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika".
Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni.
Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee. Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.
Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.
Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella ( ja hellällä kuonon tökkäisyllä).
Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu.
"Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: "eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta".
Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen,
että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi.
Copyright 1999 J. Ellis

[Ei aihetta]Perjantai 09.02.2007 20:50

jotenki turha olo. just nyt on sellanen tunne et oon aika turha. soitin isälle.

"et oo pitkää aikaa soitellu" - mmm..joo..et säkä mulle
"mä luulin et sä oot unohtanu mut" - noooh...pitäskö mun aina soittaa sulle? et kyl mulleki voi soitella

[Ei aihetta]Perjantai 09.02.2007 13:17

kyllä mä voin sen suoraan sanoa, että mua vituttaa. noo..aivan sama.
simppa: voi vittu
simppa: laitoin reiteen tota kylmägeelia
simppa: ja mulla ei oo pikkarei jalas..ainoastaan verskat..arvaa missä tuntuu hiukkase vilposelta
simppa: kovin jännää
simppa: ihan varmaa tulee pissatulehdus ton takia
simppa: shaatana
simppa: oli pakko vetästä pikkarit jalkaa
Anssi: haha
Anssi: hyvin sä vedät
Anssi: käviks niin kuumana jo muhun et tarvi vähän laittaa geelii
simppa: haista vittu
Anssi: hahaha
simppa: hahahah...no en
simppa: sarjassamme "ei näin simppa"

shuffletustaTorstai 08.02.2007 19:32

Avaa haluamasi soitinohjelma (Winamp, Media Player, tms.), laita kaikki kipaleet jota löytyy playlistille ja pistä shuffle päälle. Shuffle meinaa sitä että kone valitsee kappaleita ihan sikinsokin eikä järjestyksessä. Tajusitteko?
Painetaan sitä skippi nappulaa vain kerran, eli ei huijata.

Millaisena kaverini näkevät minut? - Blessed
Seuraava uneni? - Kusipää
Todennäköisin kuolinsyyni? – Pump It
Tulevan puolisoni luonne? - Snowflake
Puolisoni todennäköisin kuolinsyy? – Pretty Fly
Mikä on syy seuraavaan ristiriitaani kavereitten kanssa? – Ei
Todellinen mielipiteeni Raamatusta ja Jumalasta? – Sexyback :DD
Miten pääsisin Taivaalliseen paratiisiin? - Clocks
Unelma-ammattini? – Somebody Told Me
Naapurin ensivaikutelma minusta? – Rock Da House
Mikä on elämäni tarkoitus? – Hellä Ori
Millainen seurustelija olen? – Am I Wry No
Koska saan seuraavan halauksen?- It Just Won’t Do
Mikä on elämän tarkoitus? – Everything’s Fine
Millainen rakkauselämäni tulee olemaan seuraavan kahden vuoden aikana? – She Spider
Todennäköisin kuolinsyyni? - Special
Millainen ensi yöstä tulee? - Valveunta
Millainen kaveri olen? – Saw it on tv
Millainen ensi talvi tulee olemaan? - Krapulatango
Millainen vaikutelma muilla on minusta? – Stars Are Blind
Rakastaako joku minua?? - Tanssi
Saanko joskus lapsia? – Hypno Eyes
Mitä mieltä olen Dr. Philistä? – Paljon Tarjolla
Mitä seuraavassa unessani tapahtuu? – I Dont’t Know What Tell To You
Olenko hyvä sängyssä? – That Time In The Ledge
Mitä haluaisit tehdä Darinin kanssa? – Everything that surrounds us
Tuleva ammattini? – Sitä et tahdo
Kuka oikeasti olen? - Again
Millainen on unelmamieheni/naiseni (voit myös vastata molempiin)? – What The Fuck
Mitä seurustelukumppanini/ihastukseni ajattelee minusta? – All My Love
Kuinka haluttava olen? – Today Just Ain’t The Day