IRC-Galleria

väsdäsTiistai 31.07.2007 20:49

väsdästtää iha hirmusesti
"Oma kissa popsi opiskelijan hamppuviljelmän
Imatralaisen opiskelijan hampunkasvatusharrastus loppui lyhyeen, kun kissa söi suihinsa kasvintaimet. Kissa ei ollut huumeannoksesta moksiskaan..."

muahahahhha..mahtaa opiskelijaa vituttaa!!!!
Imatralaiset, TE osaatte! Pitäkää lippu korkeella ja jatkakaa samaan malliin! *reps*

sataa, sataa ropiseeTiistai 24.07.2007 11:18

nyt niinku pikku hiljaa alkaa riittää toi vesisade. alkaa toisin sanoen vituttamaan ku töihi tullessa kastuu aivan litimäräks. ei auta vaikka mulla sontsa KOSKA se sontsa "kierrähtää" ympäri ja yritä siinä sitten samalla polkiessa kääntää sitä "oikein päin".
kävi melkein tollai http://www.hs.fi/viivijawagner/1135228898026
ei sekään vielä mitään mutta ne kusipää autoilijat, jotka jostain kumman syystä ovat välinpitämättömiä sen suhteen, että jos näkee pyöräilijän. mä veikkaan, et sillon niillä välähtää sellanen pieni lamppu ja päässä joku tonttu hokee "aja lammikosta, aja lammikosta..kato kuinka märäksi se tulee kun loiskautat oikein kunnolla vedet sen päälle!!!".
ei se mitään..ihan jees, kyl mäkin varmaan tekisin niin mutta se on vähän ikävempi juttu jos mahdollisesti kerkeen sen fucking rekkarin ottaa ylös. mä nimittäin maksatan sen pesulalaskun sillä kusipäällä. onneks tänä aamuna ei niin käyny, et oisin saanu uuden suihkun joltain autoilijalta mutta viime syksynä kävi.

..joten voisiko tämä fucking vesisade jo loppua? ettei joka helvetin aamu tarttis alottaa päivää kiroilulla "vittu taas sataa". tätä vettä on mun mielestä tullu jo ihan riittävästi kesän aikana.

ja jos joku nyt sanoo, et hommaa auto...prkl, sitä manikkaa tänne suuntaan ni meen heti ostamaan sen!

ah..olipas ihana kiukutella päiväkirjaan..mmm

antaa olla..Maanantai 23.07.2007 19:35

..antaa kaikkien olla. minuu kiukuttaa niin pirusti. ärrinmurrin

tyhmäMaanantai 23.07.2007 18:34

tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä
...olen siis tyhmä, jos ei selvinny vielä
tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä
...tai oikeestaa ihan pirun typerä
typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä
typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä
typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä typerä

anna mennäSunnuntai 22.07.2007 18:29

JOS SAISIT MINUT SINUN HUONEESEEN LUKKITTUNA 24 TUNNIKSI JA SAISIT TEHDÄ KANSSANI IHAN MITÄ VAIN, MITÄ TEKISIT? JÄTÄ KOMMENTTI JA SITTEN KOPIOI TÄMÄ OMAAN PÄIVÄKIRJAASI JA KATSO MITÄ MUUT SANOVAT SAATAT YLLÄTTYÄ.. JOS ET VASTAA JA KOPIOI TÄTÄ NIIN OLET VALITETTAVASTI PELKURI....

Oonks mää..?Lauantai 21.07.2007 20:58

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.

DINGOPerjantai 20.07.2007 11:18

oltii eilen kattomas Retun kanssa Dingoo salon torilla. voi melkee sanoo, et oli "ihan jees" keikka. sillee ihan mukavaa et toisel puolel pyöri semmone hikinen&viinalta haiseva vanha äijä ja toisella puolella sitten oli semmone mukava känniääliötrio. ne hyppi ja pomppi Retun päälle siin, et ihan mukavaa joten iso käsi niille *läp läp*.

mut oli siel onneks muutama namuki joukossa..mmm..mul oli koko ajan näköyhteys niihi..

voi kumpa Torstai 19.07.2007 15:46

tänää selviäisi se, saanko sen mitä himoitsen niin hirmuisen "kiihkeästi" :P

[Ei aihetta]Torstai 19.07.2007 14:36

tänää sentää muistin ottaa sen lasagnettepurkin mukaa duunii..toisin ku eile
kauhee nälkä jo nyt vaikka klockan 12.00 alkas ruokkis.

jaa nii juu..tänää ois toi Dingoki esiintymäs iltatoril. pitää varmaa laittaa sellane pinkki sifonkihuivi kätee, föönätä tukka ja men eturivii huutelee, et kuinka ihQ se neumann oikeesti on. sit juon yhden sidukan tai bissen ja sit mä oon ihan kännissä ja itken loppuillasta ku kukaan ei rakasta mua eikä vastaa mun soittoihi.
sit mä tuun morkkiksissa huomen töihi ja oksentelen roskakoriin. mietin vetäväni ranteet auki lusikalla ja nukahdan näppäimistölle. kun mä sitten herään ni näppäimistöstä on painunu mun poskeen kirjaimet "IDIOT".

tottakai tää kaikki ois mahdollista jos mä haluisin. voisin vaikka halutakki :D

imekää rukkasta mä meen nyt syömään :)