IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 01:50

tänää olin ajotunnil klo15.00 ja sielt heti teoriatunnil....eipä muute ollu hiuka perseest istuu siel "luokas" neljäst puol seittemään kuuntelemas jotain mitä en sit loppuenlopuks tainnu edes kuunnella, koska ajatukset harhaili jossain aivan muualla....no sou saan luettuu senki aiheen kuitenki kirjasta ennen kirjallista koetta joten eipä se hirivttävästi haittaa jos viimesen teoria tunnin aihe meni vähän sivu suun=D
teoriatunnin jälkeen kävelin siit sit anttilaan ja siel mä sit pyörin pitkin anttilaa ja plazaa lindan ja sannin kans....oli siin aluks juho ja jussi ja janneki mut ne lähti jonnekkin pois aika nopeesti.
Lindan kans suunniteltii et lähetää perjantaina ryyppää nii vitusti paljon et tukka pois!
OISPA JO PERJANTAI!!!!!! siis oikeesti odotan sitä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kovin....paljon viunaa ja ylityperää sekoiluu joka on ainaki melkee hauskaa....ainakin siihen asti kunnes sitä herää armottomassa kanuunassa lauantai aamuna ja häpeäää itseltään silmät päästä. mut sitä mä tällä hetkellä taidan tarvita varmaan kaikista eniten...pientä ns. virkistymistä. onhan tääl himas tullu jo kuitenkin ihan vitusti istuttuu ja siit on ihan liikaa aikaa ku viimeks olin kavereiden kans oikeen kunnolla ottamassa ilman minkään valtakunnan järvenhiventäkään. mut onneks huomenna on jo keskiviikko ja sit enää kaks yötä ja papaaaam! perjantai! sit tosin ens herään aamul aikasin jollekki ylityhmäl ajotunnil kaheksalta aamulla sielt tuun kyl kotii nukkuu hetkeks sit rupeen viim. klo 11.00 laittaa itteeni ja sit oon täydes vauhdis lähtee ryyppää ku linda pääsee koulust...!!!!!


en jaksa oottaa!!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.