IRC-Galleria

perjantaita odotellessa.Keskiviikko 30.01.2008 01:22

Tänään oli taasen sellainen perus tylsä tiistai....herättiin niinkin aikasin kun klo 12.37 ja siitä meikä sitten luikki suihkuun, meikkaili, teki ruuaksi sen mitä tehtävissä oli eli keitin makarooneja...NAM jotain niin halpaa ja tavallista! siitä sitten ku markuskin oli suihkussa saanu käytyä ja syötyä me lähdettiin yhdessä kaupungille...kulta kävi työkkärissä ja minä sitte hippaloisin keskustassa mm. leenan ja halosen kanssa. sitte tuli markus ja siitä me lähdettiin ruoka kauppaan...ja niinkuin arvata saattaa ruokaahan sieltä vaan tuli ostettua=D ylläri! niitä sitten hikipäässä roudailtiin kahdestaan kotiin....! se oli kamalaa! odotan todella et saan sen kortin ja auton ettei tarvi kävellen enää käydä ruoka ostoksilla...ei muuten mitään mutta kun ne painaa aina ihan vitusti!
no tulihan sitä sitten ostettua viellä kaks pakettia tuulihattuja ja yks pakaste mansikkakakku sunnuntaita varten ku äiti, isi, eemeli ja mummi tulee kahville....ei ne muuten mut ku mä täytän 18 perjantaina.

hahaa ja mä vasta nyt oikeesti rupeen älyymään että siihen on enää 3 yötä ja sit oon täyskänen ja voin mennä ihan laillisesti baariiin, ostaa itse kaljaa, siiderii, ja tupakkia. ja kaiken lisäks saan n.3viikon pääst viim. ajokortin ja pääsen kruisailee tonne noin pitkin poikin....just nättii...
Perjantaina bileeeet!!! no ei ny ihan mut melkeen...keilahalli on jo varattu klo 20.00-21.00 HOHTOKEILAUSTA! jonka jälkeen mennää baarikierrokselle! jee jee.... ennen keilausta meille varmaan tulee muutama kaveri tähän kämpille alotelee.... täl hetkel tiedos on et ainakin seuraavat lähtevät juhlimaan meikäläisen kanssa....(ainakin keilahalliin, jollei baariin asti ihan kaikki)....eli----> Sanni, Leena, Miia, Henkka, Ari, Timi, Markus.... toivotaan et kaikilla tulis olee hauskaa!
oottelen jo innolla<3


kohta voisikin mennä jo nukkumaan että jaksan huomen aamulla nousta ajoissa.....kolmelta tartteia olla tapsalla vaihtamassa pyörän penkkiä, ja kaipa siellä kaupungilla muutakin tekemistä löytyy...
öitä<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.