IRC-Galleria

pahapahaoloLauantai 02.02.2008 16:10

eilen sitte tuli täytettyä se 18 ja tietysti sitä sitten baariin mentiin ja otettiin oikein taas niin että voi morjes!
kierros alotettiin tsetasta joskus ellei nyt ihan päin vittuja arvaus mee ni siinä viiden maissa...ehkä hiukan ennen siellä me sitte timin, markukse, tikkasen ja määttäsen kanssa istuskeltiin ja otettiin rauhassa pari.....hetkee myöhemmin seuraan liitty miia ja henkka ja juusoki tais siinä pikaseen kävästä. Just siistii oli se et tsetan myyjänä sattus olee tuttu naishenkilö joka antoi mulle ihan tuntuvia alennuksia mun juomista...=) KIITOS!
siitä sitten seuraavaks taidettiin siirtyä hmm...jokibaariin....ja kelloki oli siin vaihees sitte jo aika paljon vissii, koska en mä siellä kauaa kerenny istuu ku mutsi paukkas paikalle työkavereineen ja antoi mulle 10e et sain hakee ittelleni pari synttäri paukkuu=) siitä ku sitten päätettiin the discoon päin liikkua sannin ja miian ja henkan kanssa ni mutsin työkaveri jani tarjos mulle viellä yhden jonkun snapsin...toivotaan ettei arvaus mee ihan mönkään mut mun mielestä snapsi oli tervasnapsi ja voin kertoo ettei se mitään aivan älyttömän hyvää ollu...kyllä se alas meni ja silleen mut tukka meinas pääst lähtee perkele kyl se sen verran tuntuva oli.
sitte siirryttiin edellämainitseman koplan kanssa the discoon josta mun muistikuvat rupee olee jo niin heikkoja ettei mitään käsitystä...en tiedä yhtään kauanko siel mahdoin olla ja joinko jotain mut siitä muistan sen et yksin mä sieltä taksilla lähdin ollikkalassa päin käymään hakemaan markusta. siitä en tiedä mistä sen taksin olen alleni pöllässy enkä sitä mihin aikaan olen markuksen kanssa keskustaan takas tullu mutta jossain vaiheessa kuitenkin ennen ku baariin tulee valomerkki koska viimesenä istuttiin med timi, tikkanen, markus ja minä jokibaarissa ja pojilla siinä oli kai jotain juomia mut itte olen vissii harmaan muistin mukaa vedelly suola pähkinöitä...niitäkun löytys tässä aamusella vähän joka paikasta mm mun paidan sisältä.
yhteenvetona koko illasta täytyy sanoo vaan et nyt on ihan vitun huono olo mut eilinen oli omalla hyvällä tavallaan yks parhaista illoista pitkään aikaan!
kiitti kaikil mukana juhlioille olitte aivan mahtavaa seuraa....ainaki niilt osin mitä mä koko illasta yhtään mitään muistan =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.