IRC-Galleria

perjantai 22.2.2008Lauantai 23.02.2008 13:52

Oltiin eilen sitte baarissa...alotettiin jokibaarista missä meitä muisatikuvani mukaan oli iso porukka....oli juusoo, timii, miiaa, henkkaa, markus, mikko, osku, määttänen, jesse, ,minä ja ehkä jotain muita joita nyt ei tuu mieleen....joesta me sitte jossain vaiheessa (ei mitään hajua missä vaiheessa) siirryttiin tsetaan jossa meit ei sit ollu enää yhtään noin paljon ku porukka rupes vähä hajaantuu mm. timi ja juuso hävis jonnekki ja miia ja henkka lähti.
tsetassa mä jostain keksin sitten tilata itselleni paukun nimeltä dry martini....en tiedä mikä älynväläys sekin oli mutta enää ikinä sitä en tilaa koska se maistuu lähinnä tinneriltä tai ydinjätteeltä.....hyi saatana!!! ei sillä että mä jompaakumpaa oisin maistanu siis ydinjätettä tai tinneriä mut kuitenkin.
jossain vaiheessa oltiin markuksen kans kahdestaan kiss kississä...oltiin hukattu kaikki muut. mut ei se mitn....siel oli kristian forss jolta sain nimmarin ja yhteiskuvankin...sit me juteltii vaiks kuis kauan....!!!
jostain sitten siinä yhden kahden tienoilla krööni ja tikkanen pöllähti mein seuraan ja mentiin viellä hetkeks jokeen...sieltä sitte lähettii potsaa hakee ja sitte kotiin.....nyt on armoton kanuuna ja haluun vaan nukkuu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.