IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 16.06.2008 01:57

piuiuiuiuiu.....vittu mikä olo....väsyttäää oikee sit vaa saatanastiXD
tullu taas vissii vietettyy aikaa tuol pulpukan suunnilla koko viikonloppu. no ei se mitn siel on kivaa.
Keskiviikkona taas ku siel on joku rantabiletys hommeli....ja sit sitä seuraava keskiviikko kattoo lord estii!!! PAKKOPAKKOPAKKO!!!!
tänää heräilin siin joskus yhden aikaa....kävin lenkittää mörrii laitoin ruokaa ja lähdin kaupungil.
kaupungil istuttii jokirannas Lindan, sannin, juuson, martan ja tuulin kaa ja kävihän siin sit antti ja samiki. oli aika jäätävän olo mut kyl niit jaksoi kuunnella joku puol tuntii:)
loppu päivän sit oonki ollu himassa pääasiassa....ellei lasketa sitä et kävin aurinkokalliol.
Huomenna tarttis töihin jaksaa raahautuu....iltavuoro jeeejeee!!! kahdesta kymmeneen...eipä pal vituta joku töis käyminen...noooh...onneks enää kolme viikkoo jäljelllä sit alkaa 5 viikon loma jonka aikana en ajattele kertaakaan yhtään mitään järkevää! enkä ainakaan sitä et syksyl takas kouluu!!!
voisin ihan vaan huvin ja viihteen vuoks raahata perseeni tonne sänkyyn ja koittaaa joskos vaikka vois nukkua XD enpä varmaa sammu saatana ku joku saunalyhty ku ees hipasen tota sängyn reunaa....eli siis mua ei väsytä yhtään!!!!ei siis jumalauta mitä se nukkuminen ja väsymys on?!?!?!?
Mörri vois rauhottuu ja lopettaa ton ylenpalttisen riehumisen...en meinaa jaksa yhtään kattoo mitää ylienergistä riehumiskohtausta....en just nyt ku meinaan itte nukahtaa pystyyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.