IRC-Galleria

slusse

slusse

(( press any key to continue ))

Sauna Tuli - Olen ValmisLauantai 14.10.2006 22:46

Huhhuh! :D Enpä ois uskonu että sähkösaunasta saa noin kosteet ja kivat löylyt! Wau! Tästä tuleekin harrastus! Nyt ollaan sit saunakaljalla ja hyvältä tuntuu. 80C oli more than enough että alko heikottaa... :)

Uusiks huomenna aamulla, definitely!

Nakki kuittaa.

Sauna Tulee - Oletko ValmisLauantai 14.10.2006 20:23

Noniin, sain vihdoin ja viimein oman saunan tyhjennettyä kaikista kamoista (rojuista) mitkä siel on lojunu remontin aikana, ja samalla siivottua/pestyä lauteet. Vielä tunti, niin sauna pälähtää käyntiin. Saas nähä toimiiks se edes.. :) Ilmotan sit minkälaiset löylyt siitä irtoo. Saunakaljat on jo kylmässä joten ellei se kiuas reistaile niin odotettavissa rattoisa iltama.

Nakki kuittaa.

Loading House of Pain... 90% Done!Tiistai 10.10.2006 14:40

Jumprahuiti! Sain eilen vihdoin ja viimein (ehjän) PESUKONEEN ja astianpesukoneen! :) Voi sitä tunnetta ku voi pestä vaatteita omassa kodissa. Ai miten niin "ehjän"? Noh, ostin eestä täytettävän vermeen mutta kuljetuksen aikana siihen oli "lisätty" uusi täyttötapa - päältäpäin. :) Eli kansi oli irti. Onneks sain uuden missä kansi on tiukasti kiinni.

Eli kämppä alkaa oleen pikkuhiljaa valmis. Vielä to-do-listalla on keittiön alltaan & hanan kiinnitys, kaappilistat (tai valolistat mikä taitaa olla virallinen nimike) ja sit sähköhommia. Huhhuh. Onpas ollu ralli mutta mielenkiintoista puuhaa.

Uusii kuvii tulloo piakkoin kunhan saan siivottua ja sisustettua.

Nakki kuittaa.

Viimeistä viedään..Perjantai 29.09.2006 02:19

Noniin! Nyt on sit viimonen yö tässä kämpässä. Ens yö sit nukutaan jossain muualla. Vähä o outo fiilis, mutta mikäs siinä. Uus kämppä alkaa oleen valmis, tosin menee viel ainaki 2 viikkoa ennenku kaikki pikkukilkkeet on paikoillaan jne. Tulee pakostakin mieleen 80-luvun VIC-20 mainos missä sanottiin "Rakenna Rooma Päivässä". Yeah, Right! :D

Nakki kuittaa.

Voe ketunperseTiistai 26.09.2006 14:33

Keittiöstä löyty kosteusvaurio. Nyt ottaa vähän pattiin. Onneks sentään aika pieni alue joten ei tarvitse purkaa koko kämppää. Lisää infoa kunhan saan arvioinnin miten iso alue on damaged.

nakki kuittaa.

Final CountdownTiistai 26.09.2006 00:23

Noniin.. Eli enää 3 päivää ja sitten on muutto. Jösses sentään mitä kaikkea onkaan parin viikon aikana kerenny tapahtuu. Keittiö purettu, uudet tasot hankittu, seinät ja katto maalattu jne. Vielä on lattian hionta & lakkaus edessä (alkaa huomenna) ja sit vielä keittiön kasaaminen.

Pistän sit kunnon selostuksen koko rumbasta remontista kiinnostuneille. Eli mitä ei kannata tehä, mistä saa hyvääja mistä saa huonoa palvelua ja paljo tollanen remppa maksaa.

Nyt öljyymään tasoja vielä ennenku on liian myöhästä.

Nakki kuittaa.

Muuttoa odotellessa..Maanantai 04.09.2006 12:51

Jaahas, pitäähän nyt tänne kans kirjottaa se että ostin eilen kämpän. :) Ai mistä/minkälainen? Punavuoresta löyty ullakkohuoneisto ja se sit tarttu käteen.. :P Hups. Ei ollu halpa, mut hei, siinä on oma sauna!

Näin täälä kertaa. Nyt pankkiasioita hoitamaan.

Nakki kuittaa.

5 viikkoa vapaataKeskiviikko 28.06.2006 05:32

Mutta mitä tehdä? :( Toinen lomapäivä meni ja tylsää oli. Onk tää ny se loma häh? Uittu sentää. Pistää äkäseks!! Keksikää mulle tekemist, mutta se ei saa olla matka jonnekki ulkomaille. Suomen kesä on kiva ja lyhyt niin en halua tuhlata sitä ulkomailla. Paras idea palkitaan.. jollain, joskus. :)

Saa*anan saa*ana!Tiistai 20.06.2006 16:06

Ei voi olla totta - mulla ei oo kapulaa vaikka ahmittiin alkomaholia 14.00 -> 03.00. Löytäpalkkio sille joka löytää kapulan.

Sit mennään taas...Maanantai 19.06.2006 17:04

Firman juhlat. Ei oo helppoo sano leppäkerttu ku aurajuustoa söi. :)