IRC-Galleria

EhtootaMaanantai 28.08.2006 00:41

Eilen kun ajelin mopolla rupes vähän yks asia kyrsiin. En tahtois nyt yleistää, mutta Mersukuskit vituttaa. Päivällä ajetaan ilman valoja ja yöllä pitää olla pitkät, lisäpitkät ja sumarit päällä eikä viittitä koskea siihen valovipuun. Yhtäpaljon ne valot mopoilijaa häikäisee kuin autoilijoitakin.

Hoh holjaaSunnuntai 06.08.2006 20:47

Torstai oli ihan ok holjilla, mutta potutti kun joutu perjantaina vielä töihin menneen ihan pirun vähän nukkuneena (ja pieni krapula). Työpäivä selvittiin kunnialla ja sit taas holjille rellestään. Oli sinänsä mukavaa. Tai no ainakin osittan. Lauantaina menin ihan selvinpäin mutta olo oli sama kun olis juonu 10kaljaa. Helkkarillinen väsymys. Lauantai oli ehdottomasti paskin päivä kaikin osin. Jäi vituttaan kun lähdinkin. Tänään käytiin pick-nickissä. Ihan älyttömän nättejä autoja(etenkin Cortina mk1 turbo). Rompetorilta löyty Cortinaan uudet iskarit. Oikeastaan viikonlopusta jäi vähän heikot fiilikset.

Kaija Koo - Operaatio Jalokivimeri "Parhaat Levy-2"

PyöräilenMaanantai 24.07.2006 02:14

Tuli nyt illalla poljettua 64km kun ei ollu muuta tekemistä. Ensin meiltä Liesjärventietä Loukkuun, sit 2-tietä Forssaan, Forssasta Tammelaan ja kioskilta pari purkkii mehua mukaan ja Portaan kautta kotia. 19.00 lähdin ja 22.45 olin kotona.

Auton laittooSunnuntai 23.07.2006 21:38

Viikonloppu on menny autoja laitellessa. Ny on sentään vähän aikaa tehdä. Cortinan ikkunoitten ja ovien aukkoja hiekkapuhaltelin puhtaaksi. Viimeviikolla revittiin ikkunat irti ja pohjan sisäpuolta maalasin ruostesuojamaalilla aikoja sitten. Nyt täytyis se pirun takaluukku hitsata ja myös etupäästä puskurin alapuolta. Sit kiikuttaa maalarille ja antaa sen tehdä viimeistely (täytyy kyl vielä kaikenlaista pirusti itsekkin tehdä).

BMW:n Oven alaosaa koitin maalailla vähän mutta teippi loppu:( Noin viikko sitten vähän hitsailin takalokasuojaa, poistin ruosteet takaosasta ja maalasin ne. Yleensä en dödöpullo maalausta tue, mutta se on reilusti halvempi kun ylimaalaus. Omasta mielestä paikka maalaukset onnistu hyvin ja eroa ei alkuperäiseen ei kyllä huomaa paitsi jos osaa katsoa tarkemmin. Veikkaan että vaha vielä tasoittaa maalien eroja. Punainen kun on ehkä pahiten haaliistuva väri:/

Fat Larrys Band - Boogie Town "Funky Milestones V2"

AmisautoTiistai 13.06.2006 23:58

AMISauto meidän, joka olet
tallissa. Kempitetty olkoon
sinun peräsi, tulkoon
laikkamadallettu alustasi.
Tapahtukoon sinun
sivuluisusi, myös
asvaltilla niin kuin
lumellakin. Anna meille
tänä päivänä, meidän
jokapäiväinen burniksemme.
Anna meille myös meidän
revittämisemme anteeksi,
niin kuin mekin annamme
niille, jotka ovat sinua
ennen revittäneet.
Äläkä saata meitä
nolaukseen, vaan kestä
driftaaminen ja burnaaminen
vetarin katkeamatta.
Sillä sinussa on iso
putkenpää ja wunderbaum,
iänkaikkisesti. Aamen !

NP: suurlähettiläät - Rahat on loppu, mutta myydään Volvo

VTorstai 25.05.2006 23:25

Jotenkin vaan vituttaa kokoajan. Varmaan johtuu osittain tosta paskasta ilmasta.

NP: Puolikuu - Haavoittunut pikkuinen "Hitti Paraati 8"

jeePerjantai 28.04.2006 22:56

Hyppäsin äsken vaa´alle ja hämmästyin. 7kg lähtenyt painosta pois suhteellisen lyhyellä ajalla. Hyvin tuntuu karkkien, limsan ja rasvaisten ruokien pois jättäminen painossa. Enään muutama kilo pois niin oon normaalipainoisten joukossa. Ja uskon että onnistuu suhteellisen helposti.

NP: Eppu Normaali - Urheiluhullu "Repullinen hittejä cd2"

PööMaanantai 10.04.2006 22:47

Taas tota saamarin valkoista paskaa sataa taivaalta. Tulis vaan kesä.

NP: Brooks & Dunn - Independent Trucker "Very Best Of Brooks & Dunn"

KipeeSunnuntai 02.04.2006 01:19

Kipee ja väsynyt olo (ei johdu alkoholista). Pari päivää ollu köhää. Aattelin painua nukkuun.

NP: Kaija Koo - Pois Mielestä "Viiden Minuutin Hiljaisuus"