IRC-Galleria

Harrastus?Tiistai 31.01.2006 23:59

Jotenkin sellanen fiilis että ketään kaveri ei usko että vielä teen cortinasta hienon ja ajan sillä. Innostusta on ihan pirusti ja osia tehty, etitty ja ostettu. Kaikki sanoo että ostasit vaan jokun uudemman auton ja veisit romuttamoon ton (no ei helvetissä). Mutta siinä ei todellakaan olisi mitään hienoa. Kaikilla on sellanen. Siinä on aina jotain hohtoo kun itse tekee ja saa omannäköisen. Vaikka sitä rahaa meneekin niin kaikki silti tehdään huolellisesti ja alkuperäisyyttä kunnioittaen vaikka alkuperäinen ei tulekkaan. Näitä vanhoja autoja pystyy sentään vielä ite ajaan kun uudemmissa kaikki hoituu sähköllä. Varmasti tulee hienompi kun jostain uudemmasta autosta. Vanhat autot on mulle erittäin tärkeä harrastus mutta sitä vaan kukaan ei ymmärrä.

Cortinan takaluukusta jysähtää: Kaija Koo - D.J. Alice "Kun Savukkeet On Loppuneet"

KotonaLauantai 28.01.2006 04:02

Autolla on ajeltu, saunottu ja taas semmosta perustylsää.

Kaija Koo - Me Ei Olla Sankareita Kaikki "Viiden Minuutin Hiljaisuus"

nukkuuMaanantai 23.01.2006 23:30

Nyt teen historiaa. meen tähän aikaan nukkuun.

NP: Kolmas Nainen - Äiti Pojastaan Pappia Toivoi

Ilta netissäSunnuntai 22.01.2006 02:39

Pirun kylmä oli niin tuli taas netissä ilta oltua. Tossa dc++:lla seikkaillessa löysin romuralli kuvia ja videoita. Pisti lataukseen ja odottelin sitten huomasin että siellä joukossa oli pari hienoa autoa mitä ei missään tapauksessa saisi tuhota. Ford Anglia ja Volvo Amazon. Vois mennä tunkeen Escortin pakoputken poikittain niitten suuhun ketä semmoset autot sinne on ottanut.

Cortinan takaluukusta jysähtää: Kelis - Caught Out There

TällästäLauantai 14.01.2006 03:14

Sain tekniikan maailman missä oli hieno juttu cortinasta ja muuta mielenkiintoista. 13 perjantaista selvittiin kunnialla. Tänään ralleihin

Biisi tänään: Kaija Koo - Päivät Lentää "Parhaat Levy-2"

AutoiluaKeskiviikko 11.01.2006 00:06

Tänään oli sinänsä legendaarinen päivä kun sain ajaa ensimmäistä kertaa liikenteessä autolla. Vaikka kaikki ei mennytkään hyvin. Mitään vahinkoa ei sattunut mutta kaikkia juttuja ei muistakkaan sillon kun on itte auton ratissa.

np: Eppu Normaali - Paha taika "Valkoinen Kupla"

17Tiistai 27.12.2005 04:07

Päivän numero taitaa olla 17. Mutta mitä hyötyä? ...hmm... no koulussa pääsee ajaan autolla ja kaveretten vittuilu loppuu ainakin kuukaudeks:) Vieläkun jaksais vuoden varrota niin asiat rupee oleen hyvin... ehkä??? Ei sitä tiiä.
25 päivä meni aika lailla huonosti. Mummo kaatu navetassa ja sai aivotärähdyksen. Verta tuli ja puhu ihan sekavia, ambulanssi sit jouduttiin tilaan. samana päivänä illalla pääsi onneks kotiin ja on nyt muuten kunnossa paitsi pää on kipee. Onneks muisti palautu.

Helkkari hyvä kappale: Chorale - Shamaaninainen.

Ohiko?Sunnuntai 25.12.2005 00:48

Lahjat viety sukulaisille, haudalla käyty, ruuat vedetty naamariin, lahjat avattu ja mamma viety kotiin. No eihä tästä näin helpolla pääse:) Huomenna isän veljelle syömään ja tapanin päivänä mummolaan syömään. Sit viä synttärit ja uusvuosi päälle. Kiirettä on:)

Biisi: Anthony Parviainen - Sylvian joululaulu

JooouuluuLauantai 24.12.2005 18:50

Hyvää Jouluu niillekkin kelle en oo muistanut erikseen mainita.
Toivottavasti sähköt pysyis kun sataa tommosta räntää.

JouluLauantai 24.12.2005 13:21

Nyt on taas talven kohokohta. mutta jotenkin ei tunnu samalta kuin viimevuosina. Osa perinteistä tuntuu jäävän pois ja muutenkin vähän omituista. Mamma on kipee mutta toivottavasti pääsee meille.

Aamulla oli sähköt pois ja netti katkoo. tätä se on kun asuu maalla. Toivottavasti sähköt pysyis tän päivän että jouluruuat saatais lämmitettyä ja tehtyä.

Joulumusaa:
Anna Eriksson, Mikko Kuustonen - Heinillä härkien kaukalon
Mamba - Jollei jouluna ole lunta
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus - Tiernapojat
Viikate & Timo Rautiainen - Varpunen jouluaamuna
Leevi and the leavings - Jouluksi mummolaan