IRC-Galleria

snö``

snö``

on siirtynyt bookkiin :)

vähän meijän kuulumisiaMaanantai 25.10.2010 20:58

Oon taas pikasesti käymässä koneella,meil ei taas oo nettiä ni täytyy aina kaydä kyläs et pääsee koneelle.

mintusta: neiti taas kehittyny ihan älyttömästi ja kauhee uhma taas päällä. varsinki ruokapöydäs saa usein tapella. Parit uudet sanat on opittu mm. moi,moikka, hiili (hiiri) ja nyt osaa sanoo pallo,ei oo enää paapa.
Muskaris ollaan käyty ja Minttu rakastaa sitä ihan sikana,silmät aina kirkastuu ku päästään sinne. Uusia kavereitaki on saanu mm Aada tyttö joka on syntyny 10/11/08 ja hänen pikkuveli 15/7/10 (eli saman päivän ku timi)

Timistä: tästä riittääki juttua. Tosiaan tyksis ollaan ravattu alvariinsa,tänää just soitin ja pistin kaikki laskut osiin,ei oo varaa maksaa tollasta onnin laskua kerralla.
Viimesin käynti oli nyt neurologilla joka ei osannu antaa vielä mitään neurologista arviota. Epäili että Timin aivot ei kasvais normaalin vauvan tahtiin koska pään mpärys ei kasva kunnolla eikä edes käyrän suuntasesti. Saatiin 6kk kontrolli ja tod.näk. 1v:nä otetaan magneetti kuvat aivoista.
Samas tapaamises oli fysioterapeutti ja alotetaa fysiossa käynnit viikottain. Timillä on liian jäykät olkapäät ja polvet ja lantio ja mitä kaikkee..

Mun milestä pojassa ei oo mitään vikaa (aivoissa) koska kuiteki hymyilee,juttelee,seuraa leluja ja sen sellasta mitä tän ikäset jo tekeeki..

Omat jaksamiset alkaa olee melko finito,onneks Katja tulee meille taas huomenna ni on arjessa apua ja hyvää seuraa.

Anteeks kirjotusvirheet,mut pakko vetää nopeesti ku minttu säätelee pappansa musiikkilaitteita :D

Emmi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.