IRC-Galleria

KonffaMaanantai 22.06.2009 03:09

Sonta-Sami Haminan portilla

Eräänä aivan tavallisena yönä yhden aikoihin Sami oli Haminan portilla tavalliseen tapaansa. Portille ajoi bussi 86N ja Sami meni tavalliseen tapaansa tarkastamaan sen. Sami meni ovesta sisään ja totesi, että bussi näytti tyhjältä. Samia väsytti ja niimpä hän ajatteli jättää bussin takaosan tarkistuksen väliin, koska siellä ei näyttänyt olevan ketään. Sitten Sami kuitenkin muisti, että bussi pitää tarkistaa ja niimpä hän käveli bussin takaosaan. Kun hän lähestyi viimeisiä penkkirivejä, hän kuuli bussin takaosasta romplausta. Siis näpläystä. Sami meni katsomaan. Viimeisellä penkillä istui poika räpläämässä kännykkäänsä. Sami sanoi:
- Täällä sotilaspoliisi. Onko kulkukorttia?
Poika ei vastannut mitään vaan jatkoi räpläystä. Silloin Sami huomasi, että pojalla oli kuulokkeet korvilla. Sami nosti kuulokkeet pojan korvilta ja toisti aikaisemman lauseensa:
- Täällä sotilaspoliisi. Onko kulkukorttia?
Poika ei edelleenkään vastannut. Samia alkoi ärsyttää ja niimpä hän päätti poistaa pojan bussista, koska tällä ei näyttäny olevan kulkukorttia. Sami tarttui poikaa takin hartiasta ja nykäisi niin, että pojan pää retkahti. Silloin pojan pää irtosi ja putosi penkille!

Samilta menivät hetkeksi pasmat sekaisin ja hän ajatteli, mitä ihmettä oikein tapahtui. Sitten hän päätti jatkaa työtään. Sami otti ruumiin ja käveli sen kanssa bussin etuosaan, jossa bussin tummaihoinen kuljettaja tuijotti mulkosilmillään. Sami kantoi ruumiin ulos ja laskin sen aidan viereen nojalleen. Sitten Sami palasi hakemaan pojan päätä. Kun Sami oli asettanut senkin aidan viereen, hän meni tappelukumppaninsa luo kertomaan oudosta tapahtumasta. Sami vei tappelukumppanin katsomaan aidan vieressä olevaa ruumista ja päätä todisteeksi. Kun he tulivat aidalle, siinä oli kuitenkin vain vaatekasa, ja pää ja ruumis olivat kadonneet.

~~~

"Tääl on naisii pöydäl ja kavereit löytää."

~~~

Asuntovaunut on kivoja paitsi jos ei osaa laittaa lämmitystä päälle ja jos joutuu nukkumaan liian pienessä tilassa.

Makkarat on kivoja. Ja HK:n sininen on leivos. Henkilökunnan suihkutkin on kivoja. Kofeiinin yliannostus ei oo niin kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.