IRC-Galleria

Matkapaivamerkinta nro. 5 ? - SerbiaTiistai 11.08.2009 00:13

No niin, nyt ollaan serbiassa. Ei Makedoniassa tai Kroatiassa, vaan SERBIASSA. itseasiassa missasin makedonian, kun sain kuumeen (sikainfluenssan) heti ekana iltana ja nukuin seuraavan paivan kokonaan sitten hostellilla, olin parhaimmillaan puoli tuntia valveilla. Mutta sisko sanoi etten menettanyt paljon, skopje oli aika pieni ja kehittymaton (=makedonia on itsenaistynyt vasta joskus 90-luvun alussa), eli periaattees se maa oli se oikee missa piti sairastaa jos oli nyt aivan pakko matkan aikana. Mut se hostelli oli tosi ihana, ni oli kiva sairastaa.
Siita sitten matkattiin aamulla (klo 7.40) Belgradiin. En enaa ikina moiti VR:n junia, serbian juna oli ilmastoimaton, likainen, myohassa ainakin kaksi tuntia ja pyorallakin olisi paassyt nopeampaa tuntivauhtia ;D

Belgrad on ihana kaupunki, itkettaa ku ollaan taalla vaa taa yks kokonainen paiva. Ihaku ois isossa Helsingissa, koska rakennukset on samannakoisia ja loydettiin ratsastajapatsas ja pienoiskoossa olevat rautatieaseman patsaat. Joku vois lahtee miun kaa ens kesana tanne pitemmaks aikaa ? :)

Huomenna siis juna lahtee kello 05.50 (o/) ja ollaan Splitissa varmaan joskus 12 tunnin paasta noitten junien takia. Hyvaku interrailissa on periaatteessa ideana nahda eurooppaa, ja kuulemma parhaiten nakee junan ikkunasta katsomalla maisemia, mut myo ollaa sannan kaa vaa nukuttu koko ajan joka matkalla, ja mie jopa kerran metrossa :D

Meidan vessanpontto on koristeltu piikkilangalla, hihi. ja miun juurikasvu on muuttunu keltaseks, mita helvettia ? ja taallakin on kyrillisia kirjaimia, kuten makedoniassa, oltiin valilla vahan ulalla kadun nimien ja ruokalistojen kanssa.

Ja kamera on viela matkassa ja ehjana (koputtaa puuta), seka haa tulee olemaan tanaa ilonen ku puhtaan linssin ku saatiin hommattua puhdistusliinoja mitka sopii siihen hommaan.

Hostelli on jees ja ihmiset tosi mukavia. Ja sanna kun vihaa kissoja, niin ollaan hostellissa jonka nimi on Three Black Catz, ja joka paikassa on kissojen kuvia.

ja nyyh kohta on matka ohitse ja sitten pitaa menna tylsiin haihin ja kouluun.

Hostellin koneen nappaimisto kasvattaa sormilihaksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.