IRC-Galleria

VäsyttäääLauantai 29.08.2009 04:16

Koko päivän, tai no osan siitä mitä oon ollu hereillä nii on väsyttäny ihan vittuna. En kauppaankaan jaksanu ite lähtee ku löhösin vaan sohvalla ja katoin telkkua. Johtunu tää vätystys varmaan siitä et olin vielä ysin ja kympin välillä aamulla kännissä ku selvisin kotiin ja rupesin nukkumaan vasta niihin aikoin, nousin hereille sit joskus vaille kuus. Ja miun oli tarkotus Joen Yön aikaan juua vaan muutama jne.. :).

Selvisin eilen illalla vasta kahentoista aikaan keskustaan, kerkesin kuitenki käyä laulamassa parit biisit Coffee House:ssa ku siellä oli pop/rock-karaoke puol yhteen asti. Kasilta se oli jo alkanu mut minkäs teet; aina myöhässä :D. Karaoken jälkeen käytiin terve-Matin (:DD) kanssa juomassa parit Cornerissa. Joskus pilkun välkeen lähettiin sieltä muistaakseni poiss.

Ja sit miun piti vaan kävästä Marjalassa mut venähti vähä pitemmäks käväsyks se reissu.. 8D

Mutta joo, pien rapeloki on ollu all day long mut se on alkanu pikkuhiljaa helpottamaan. Ei missään vaiheessa kuitenkaa semmone paha olo oo ollu et ois ihan oksettanu mut melkkein. :) Ja oun vaan syöny melkein koko ajan jotain. Läse olo alkaa olemaan. Kahvii en oo juonu enkä tupakkaakaan polttanu vielä o.Ô. Vaihteeks tämmönen darrra. Kohta joskus vois varmaan kuitenki jo uskaltautua tupsuttelemaaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.